Kompanija koja zaposlenima plaća odmor bez tehnologije

Društvene mreže i ažuriranje istih su postale neizostavne aktivnosti u svakodnevnom životu, posebno za putnike koji žele da podele neverovatne prizore i predele na koje nailaze. Elektronski uređaji, poput računara i telefona su postale neke od stvari koje su neophodne na putovanjima.  Doduše, ljudi zaposleni u jednoj američkoj firmi imaju motivaciju da ostave svu tehnologiju, barem privremeno

Firma o kojoj je reč se zove FullContact i bavi se menadžmentom. Ona plaća svim svojim zaposlenima 7.500$ za odmor bez tehnologije. Ovo deluje kao super ideja, imajući u vidu da većina nas provodi veliki deo dana ispred računara. 

Direktor FullContact-a je izjavio da je to najbolji način da se zaposleni opuste, i da se na posao vraćaju srećni i osveženi. Za vreme koje provedu isključeni iz sveta, imaju priliku da se spoje sa prirodom i upoznaju lepote kreativnosti, sreće i ljubavi.

U slučaju da odlučite da odete na neki ovakav odmor, kao što je festival odmora, ali niste sigurni za destinaciju, ostrva i manastiri su neke od najboljih ideja. I ne zaboravite da ponesete fotoapart jer, iako ostavljate tehnologiju kući, fotografije koje ćete napraviti na odmoru će vam pomoći da produžite svežinu koja prati odmor, čak i pošto se vratite nazad u stvarni svet. 

Autor: Uros Milovanovic | Objavljeno: 12.01.2018. | Modifikovano: 26.11.2018.