Korisni mali aparati koje možete poneti sa sobom na putovanje

Putovanje bez malih aparata na koje smo navikli u svakodnevnom životu može da bude malo naporno, zbog čega možete da postanete nervozni. Kako se to ne bi desilo, postoje mali kućni aparati koje možete poneti na put, bez straha da ćete pretrpati kofer. Pročitajte koji su to aparati koji će spasiti vaš boravak na putovanju.

Mnogi od nas bi poneli čitavu kuću na putovanje kada bi to bilo moguće. Boravak na daljoj destinaciji može posebno teško da padne devojkama, koje nisu navikle da svoju svakodnevnicu provode bez doterivanja. Mnogi proizvođači su prepoznali tu njihovu potrebu, pa su fenove, pegle za kosu, figaro i slične aparate za negu i lepotu napravili u dimenzijama koje su funkcionalne za putovanje.

Ukoliko na putovanje idete kolima, možete poneti više aparata koji vam mogu biti od pomoći na putovanju, poput malog aparata za kafu. Ipak, ukoliko ne idete kolima, svedite ove potrebe na minimum, a mi ćemo vas uputiti kako.

Postoji veliki broj radnji koje prodaju ove proizvode. Ipak, kada su u pitanju Mali Kućni Aparati Lupo Marshall online prodaja je jedan od sigurnih načina da dođete do kvalitetnog proizvoda na najlakši način.

#1 Spakujte putnu peglu

Ukoliko idete na putovanje koje ne podrazumeva samo izležavanje na plaži, biće vam potrebna pegla, kako biste izgledali uredno i elegantno u svečanim, večernjim prilikama ili poslovnim sastancima.

Putna pegla će mnogo značiti u ovakvim situacijama, jer nije isplativo da šaljete garderobu na hemijsko čišćenje dok ste na putovanju. Naravno, ukoliko imte dovojlno novca, i to možete uraditi, ali ukoliko želite da vaše putovanje prođe što ekonomičnije, onda je putna pegla pravi izbor.

One su specijalno dizajnirane da zauzimaju malo prostora, zahvaljujući pokretnoj dršci i manjoj zapremini, u odnosu na klasičnu peglu na paru. Izdvojite novac za putnu peglu, nemojte štedeti na njoj, jer možete upropastiti omiljene komade odeće lošom peglom.

#2 Pegla za kosu, figaro

Mnoge devojke ne mogu da zamislie svoj život bez ova dva proizvoda. Pravljenje idealne frizure je obavezno ukoliko na putovanju idete na svečani prijem, ili imate poslovni sastanak. Kako ne biste morali da plaćate preskupe frizere u drugim zemljama, ponesite jedan od ova dva aparata i napravićete savršenu frizuru za veoma kratko vreme.

Pegla za kosu je veoma korisna i na moru, jer se naša kosa na moru potpuno drugačije ponaša nego u svakodnevnom životu. Morska, opuštena frizura je zanimljiva i lepa za dnevne prilike i sedenje u kafiću.

Ipak, kada želite da provedete nezaboravno veče u jednom od morskih klubova, to zahteva dodatno doterivanje, što će vam pegla za kosu omogućiti. Odličan aspekt ovog proizvoda je što zauzima veoma malo prostora i možete ga poneti i u svojoj tašni.

#3 Štapni mikser

Ovo je odličan način da spremite fenomenalne obroke dok ste na putovanju. Štapni mikser ne zauzima mnogo prostora, a velika je pomoć u kuhinji. Uz pomoć njega možete usitniti kašu za čorbu, napraviti savršenu kafu, ili napraviti smesu za palačinke bez grudvica.

putna torba pored stolice

Ukoliko putujete na more ili u neki grad na više dana, štapni mikser će vam uštedeti veliku količinu novca koju biste potrošili na restorane i brzu hranu. Kada hranu sami spremate sigurni ste u njen kvalitet, što je posebno važno onima koji imaju osetljiv stomak na putovanju.

#4 Depilator

Ovo je još jedan mali aparat koji spašava mnoge devojke na moru. Svi znamo da se na suncu svaka dlačica vidi, pa brijači nisu praktičan alat za negu, jer dlačice ubrzo počnu da rastu.

Depilator sprečava rast dlačica na duži period, i nećete svakog dana morati da proveravate da li su dlačice porasle i da li se vide. Obezbedite sebi kozmetički tretman u svom apartmanu i sačuvajte novac koji biste potrošili na skupe salone.

#5 Fen za kosu

Za prirodno sušenje kose se opredeljuje sve manji broj ljudi, jer zahvaljujući fenu možemo da napravimo savršenu frizuru bez mnogo muke. Na putovanju se naša kosa ponaša drugačije nego kod kuće, pa fen može biti od velike pomoći kako biste je stilizovali na najbolji način.

Nije neophodno da nosite velike i jake fenove, dovoljan je putni fen, koji je dovoljno jak da stilizuje vašu kosu, a dodatno uvijanje možete odraditi peglom za kosu.

Takođe, fen je veoma praktičan i u hladnim danima na putovanjima, jer ne morate da čekate satima da se vaša kosa osuši, već to možete uraditi za manje od sat vremena i prepusititi se razgledanju atrakacija u gradu.

Autor: Marija Penezić | Objavljeno: 24.05.2018. | Modifikovano: 26.11.2018.