Magična Atina u time lapse video snimku će Vas oduševiti (VIDEO)

Čak i da ste nekada imali priliku da posetite Atinu, garantujemo da je nikada niste videli iz ovog ugla! Pogledajte fascinantni video snimak Atine koji je snimio i obradio norveški fotograf Stian Rekdal. Ovako izgleda Atina kada se 1000 sati snimka pretoči u jedan petominutni timelapse video snimak!

Koliko je Atina bila i ostala važan grad, nema potrebe ponavljati. Atina je kolevka antičke Grčke i civilizacije koja je za sobom ostavila mnoštvo arheoloških nalazišta širom teritorije Grčke, omiljenih atrakcija turista danas, koje ostavljaju takve utiske da putnici o njima rado pišu. Da ne govorimo o atrakcijama Atine kao što su Akropolj sa svim svojim hramovima, stubovima i arheološkim muzejom.

Treba li pominjati stari deo grada Plaka, starorimske ruševine, luku Pirej, zgradu Grčkog parlamenta koji je sam po sebi simbol demokratije, ali i statuu boginje Atine koja ponosno stoji na uzvišenju, čuvajući grad ispod plavog neba i Suncem okupanih znamenitosti Atine?

Da, sve to sadrži neverovatan video snimak koji je Stian Rekdal snimio u Atini a koji je napravljen od čak 1000 sati snimljenog materijala. Sve ovo je spakovano u samo 5 minuta video snimka, koji pokazuje svu lepotu dana i noći u Atini, vremenskih prilika i neprilika. Duh i suštinu Atine koja je inspirisala mnoge.

Pre nego što pustite snimak, moramo da vas upozorimo da će Vas trenutak paljenja svetala na Akropolju ostaviti bez daha! Pripremite čašu vode i uživajte u maestralnom timelapse video snimku Atine.

Šta kažete na video snimak? Podelite ovaj video sa svojim prijateljima ukoliko želite da se i oni oduševe neverovatnim prizorima koje očas posla možete posetiti uz specijalne ponude turističkih agencija, kojima od skoro, putem portala PutujSigurno, možete poslati i direktan upit za putovanjeSrećan put!

Autor: Mateja Panović | Objavljeno: 12.01.2018. | Modifikovano: 26.11.2018.