MODERNA PEPELJUGA: Španac u potrazi za Srpkinjom u koju se zaljubio na Tajlandu

Na Facebook-u je juče objavljen interesantan status jedne Beograđanke koja živi u Španiji, a čiji je šef u „velikom problemu“. On pokušava da pronađe prelepu Srpkinju u koju se zaljubio za Novu godinu na Tajlandu. Ukoliko mu zaposlena u tome pomogne, od šefa može da zatraži šta god poželi! Evo o čemu se radi i kako im oboma možete pomoći!

Naime, zaposlena devojka je u komentaru na Facebook-u rekla sledeće:

„Moj šef, koji je iz Španije, ove zime je upoznao jednu devojku iz Beograda na Tajlandu. Devojka ga je naravno oborila s nogu, pa je u želji da je impresionira, odlučio da se pohvali svojim znanjem srpskog jezika. Rekao joj je jedinu rečenicu koju ume tečno da izgovori, a to je: „Ja imam pločice“. Ovu rečenicu sam ga, priznajem, lično naučila jer je procenio da će mu to najviše biti od koristi kad krene u pohod na Srpkinje.“

Pretpostavljate kako se ova priča dalje razvija? Ipak, nastavimo dalje:

„Njoj je to valjda bilo simpatično (ili bar tako on kaže) pa je prozborila još koju s njim i čak je došla da mu čestita Novu godinu. Ali tada je pala kiša i ona je nestala, a da on nije stigao ni da je pita kako se zove. Klasična Pepeljuga.“

Evo kako pomoći zaljubljenom Špancu

Pored toga što bismo devojci pomogli da pomogne svom šefu, ona bi takođe izbegla sasvim realnu alternativu – otkrili bismo i koliko je Beograd mali, odnosno koliko je Internet zaista veliki?

Zato je zamolila sve koji znaju neku žensku osobu koja je doček Nove godine provela u na Tajlandu, a koja odgovara opisu, da se jave i ponude bilo kakve informacije.

Evo šta znamo za sada:

  • To se desilo za Novu godinu na Tajlandu
  • Lokacija je plaža Ko Pha Ngan
  • Devojka je iz Beograda i ima smeđu kosu.

Neka proradi vaša romantična strana koju savršena putovanja često probude, i pomozite ovoj Beograđanki da dođe do „poklona“ iz svojih snova, a pre svega zaljubljenom Špancu da pronađe svoju misterioznu devojku iz Srbije. Možda će on postati i pravi srpski zet. Ko zna? Ako imate bilo kakve informacije javite se Vanji Ivos na Facebook-u.

Autor: Mateja Panović | Objavljeno: 15.01.2018. | Modifikovano: 26.11.2018.