Mršavljenje pred more – ludost ili realnost

Sezona godišnjih odmora uveliko je počela i uz pripreme za putovanje, najčešće počinju i pripreme za savršen izgled u kupaćem kostimu. Neki su proces mršavljenja otpočeli prethodne jeseni, a neki nekoliko dana pred put.

U kratkim pripremama pred odlazak na more, najviše mogu da pomognu intenzivno vežbanje, poseban režim ishrane i kvalitetan preparat za mršavljenje. Zato se neretko događa da se višak kilograma izgubi za svega nekoliko dana. U nastavku Vam nudimo razloge zbog kojih je mršavljenje pred more realno, iako može izgledati kao ludost.

Brza dijeta donosi rezultate

Ukoliko želite da efekat mršavljenja bude što vidljiviji, kretanje i vežbanje će svakako ubrzati proces. Ako Vas brinu naslage na stomaku i bedrima i želite da što pre istanjite figuru, jedino rešenje je da pod hitno promenite način israne, ali i da se više krećete ili bavite sportom.

Izbegavajte nezdravu hranu

Često se dešava da se ovakvim režimom ishrane kroz šest do sedam dana vide značajni rezultati. Kako bi Vaša dijeta pred bila uspešna, veoma je bitno da nipošto ne konzumirate ugljene hidrate (ovo se najviše odnosi na slatkiše), unosite mnogo tečnosti, možete koristi i mlečne proizvode poput jogurta a pritom sebi ne morate postavljati pitanje da li je jogurt zdrav. Takođe je bitno da ne večerate kasno!

Svakodnevna i intenzivna fizička aktivnost

U teretani, u prirodi ili kod kuće, vežbanje je uvek delotvorno. Ukoliko svakodnevno vežbate dva sata, kroz sedam do deset dana, možete izgubiti nekoliko kilograma. Vožnja bicikla, trčanje, ili serije vežbi za jačanje svih delova tela pokazali su se kao veoma efikasni neprijatelji kilograma.

Pažljivo birajte vežbe

Ukoliko želite da fizičkom aktivnošću izgubite kilograme za kratko vreme, važno je da svaku vežbu pravilno uradite, kao i da se nakon završenog treninga istegnete. Takođe, pre nego što odlučite kojom fizičkom aktivnošću ćete se intenzivno baviti, poželjno je da se raspitate kakav vid treninga je najefikasniji.

Birajte kvalitetne preparate za mršavljenje

Godinama unazad preparati za mršavljenje su veoma popularni kada se vode bitke sa kilogramima. Za kratak vremenski period preparati mogu pokazati vidljive i efikasne rezultate na Vašem telu. Od kad su se pojavili, ovi preparati značajno su ubrzali i olakšali proces mršavljenja i učinili mogućim brzo i lako mršavljenje,

Osećamo se zdravije

Preparati za mršavljenje se u poslednje vreme prave tako da budu veoma ukusni i  da sadrže mnogo sastojaka koji ubrzavaju metabolizam i samim tim čine da se mnogo zdravije osećamo.

Anticelulit masaže i maderoterapija

Iako se često pominje kako je za njih potrebna upornost, činjenica je da kroz nekoliko tretmana u roku od deset dana, možete imati vidljivo vitkiju figuru. Neophodno je samo da pronađete dobrog stručnjaka i ujedno iskoristite vreme da se na masaži opustite pred predstojeće putovanje.

Kombinujte različite metode za mršavljenje

Da biste postigli željeni efekat za kratak vremenski period, najpoželjnije bi bilo da kombinujete navedene metode. Anticelulit masaža uz unete velike količine vode donosi još brže rezultate od onih koje biste postigli kada biste primenjivali samo jednu metodu za mršavljenje.

Vežbanje i preparati za mršavljenje

Ukoliko se ove dve metode kombinuju zajedno, sigurno je da ćete za svega nekoliko dana biti mnogo zadovoljniji svojim izgledom. Poželjno je da vežbate ujutru, jer je tada, kako naučna istraživanja pokazuju telo najspremnije za fizičku aktivnost, ali i da nakon treninga obavezno konzumirate preparat za mršavljenje.

Fizička aktivnost i brza dijeta

Naravno, i ovo je dobitna kombinacija za efikasno i brzo gubljenje masnih naslaga. Kako biste izgubili telesnu masu, korigovana ishrana i fizička aktivnost su proveren recept da već za sedam dana vidite značajne promene na svom telu.

Naučno je dokazano da se nakon vežbanja luči hormon sreće, još ukoliko se kombinuje sa zdravom ishranom, sigurno je da ćete se osećati mnogo bolje. Zato, ne čekajte, već se odmah pokrenite kako biste proveli aktivan odmor na nekom letovalištu.

Najvažnije je da osluškujete svoje telo i da pronađete ono što mu najviše odgovara. Da mu prilagodite odgovarajući način ishrane i da vežbate tako da Vam to prija i najverovatnije je da će na prvi pogled ludi poduhvat, postati itekako realan. Nakon isprobanih metoda, možete opušteni i zadovoljni otići na Vaše putovanje.

Autor: Anica Petković | Objavljeno: 13.08.2018. | Modifikovano: 16.03.2020.