Osvojite produženi vikend za dvoje u hotelu Zepter u Vrnjačkoj Banji

Od opuštanja za dvoje, u ugodnom hotelu Zepter u Vrnjačkoj Banji, deli vas SAMO zanimljiva nagradna slagalica koju možete rešiti do 31. oktobra 2017. godine. Pročitajte o čemu je reč i kako funkcioniše nagradna igra u kojoj možete osvojiti produženi vikend za dvoje u Vrnjačkoj Banji!

Šta je nagradna slagalica i šta mogu da osvojim?

Još samo 4 dana traje nagradna slagalica – specijalna nagradna igra u organizaciji Zepter hotela iz Vrnjačke Banje i portala magazina Putovanja za dvoje.

Ukoliko ispravno rešite nagradnu slagalicu do 31. oktobra 2017. godine, stičete šansu da osvojite vrednu nagradu – 4 dana (produženi vikend) za dvoje u hotelu Zepter koji se nalazi u centru Vrnjačke Banje.

Pravo učešća imaju svi stariji od 18 godina, osim zaposlenih u hotelu Zepter.

Pored toga što možete uživati u udobnosti ovog hotela, tokom produženog vikenda, treba da znate da samim učestvovanjem u nagradnoj igri automatski postajete član Zepter ClubLive100, koje garantuje dve vredne nagrade za SVE učesnike nagradne slagalice:

  • Dva besplatna lekarska pregleda godišnje u ordinaciji Zepter Medical i nutricionističko savetovanje;
  • Tri besplatna tretmana Bioptron svetlosnom terapijom.

Pored ovih vrednih nagrada, svi učesnici nagradne slagalice ostvaruju i druge benefite i popuste o kojima više možete pročitati u zvaničnom saopštenju na sajtu Putovanja za dvoje.

Evo gde odigrati nagradnu slagalicu

Nagradnu slagalicu za produženi vikend u hotelu Zepter možete odigrati: OVDE!

Nama preostaje samo da vam poželimo sreću i ugodan boravak u Vrnjačkoj Banji, a do tada pročitajte i kako organizovati boravak i šta sve videti u Vrnjačkoj Banji i okolini.

Autor: Mateja Panović | Objavljeno: 15.01.2018. | Modifikovano: 26.11.2018.