Najbolja turistička agencija u Srbiji po mišljenju putnika

U prethodnih godinu dana, putnici su posećivali PutujSigurno.rs tražeći najbolje načine da odu na nezaboravno putovanje. Dodelom nagrada za najbolje turističke agencije, želimo da pohvalimo one koji su zavredili najveću pažnju putnika i dobili najviše ocene, čemu svedoče iskrena iskustva putnika.

Velika nam je čast što ovim putem možemo da istaknemo turističke agencije koje iznova pružaju visok kvalitet usluge. Na taj način, ostvaruju se krajnje zadovoljstvo putnika i savesno poslovanje turističkih agencija, a to su osnovne vrednosti kojima teži PutujSigurno zajednica putnika. Ovim putem želimo da se zahvalimo svima koji svojim učešćem pomažu u kreiranju bolje situacije u industriji turizma i putovanja.

Najbolja turistička agencija

Sa velikim zadovoljstvom obaveštavamo putnike, partnere, korisnike našeg portala i turističku javnost da je turistička agencija Lovćen najbolja turistička agencija za 2015. godinu na osnovu iskrenih i istinitih mišljenja putnika. Izvanredne ocene, i naše pohvale, takođe zaslužuje još nekoliko agencija. Pogledajte kompletan spisak nagrađenih na našem sajtu Najbolje turističke agencije.

Podsećanja radi, putnici su u prethodnih osam meseci podelili gotovo hiljadu iskustava i utisaka o turističkim agencijama sa kojima su putovali u prethodnoj godini. Na osnovu toga, izabrana je najbolja turistička agencija od preko 1200 upisanih turističkih agencija (organizatora i posrednika), kao i druge istaknute turističke agencije za 2015. godinu.

Sve detalje o nagradi, kao i spisak drugih dobitnika ovog priznanja koje se dodeljuje isključivo na osnovu iskrenih mišljenja putnika možete pogledati ovde.

Čestitamo dobitnicima nagrada za 2015. i očekujemo još bolju godinu koja je pred nama.

 

Autor: Krsto Arsenijević | Objavljeno: 01.06.2016. | Modifikovano: 08.03.2019.