National Geographic: da li je ovo najlepši snimak Beograda?

Da li ste imali priliku da vidite neverovatan snimak Beograda koji je okačen na zvaničnom sajtu National Geographic-a? Tamo je okačen sa razlogom koji ćete tek otkriti, a njegov autor – režiser, Dušan Stojančević, je predstavio duh grada i sav njegov sjaj od prvog zraka Sunca do kasno u noć kada Beograd postaje još življi.

Ovaj kratak video snimak Beograda je bio deo projekta Nacionalne Geografije koji je okupljao veliki broj režisera širom sveta, čiji je zadatak bio da naprave najbolje kratke snimke iz najrazličitijih delova sveta. Od destinacija bliskih nama, do dalekih destinacija na koje bismo ređe mogli da odemo. Čestitamo Dušanu koji je prošao strogu ocenu stručnjaka Nacionalne Geografije.

Nećemo više hvaltiti ovaj time-lapse snimak, kako bismo vama ostavili priliku da doživite Beograd kroz ceo jedan dan, ali možemo reći da ćete sigurno ostati oduševljeni.

Takođe, ukoliko niste imali prilike za to, pogledajte i fantastičan snimak Srbije koji su napravili strani turisti, oduševljeni našom zemljom.

Autor: Mateja Panović | Objavljeno: 12.01.2018. | Modifikovano: 26.11.2018.