Nova atrakcija u Beogradu: kapkejk i kronat u Slatkotekinoj režiji

Turisti su pre nekoliko dana na spisak “must visit” beogradskih mesta dodali i lokal smešten na adresi Bulevar kralja Aleksandra 52. U pitanju je novootvorena Slatkoteka, koja sa novim ambijentom donosi i nove poslastice za kojima već vlada pomama. 

Veliku popularnost ove kuće slatkiša opravdava to što se u Beogradu po prvi put može probati pravi kapkejk, a u ponudi je i kronat – spoj omiljenih poslastica u kojima uživaju sve generacije.

Posetioci Slatkoteke 3 su oduševljeni i ambijentom novog lokala, kojim preovladava pastelna ružičasta sa primesama mint boje, a cvetni aranžmani, baloni i drugi dekorativni elementi su idealni za škljocanje i pravljenje uspomena. 

Novi lokal Slatkoteke ispunjen cvećem, detaljima i najlepšim poslasticama

Kapkejk i kronat – da Beograd ostane u najslađem sećanju

Vaša poseta Beogradu zaslužuje najbolje što ovaj grad nudi. Kada su u pitanju slatkiši, definitivno mislimo na kapkejk i kronat, najsvežiji novitet Slatkotekinoj ponudi. 

Kapkejk je naišao na oduševljenje sladokusaca, budući da nije reč o mafinu ili improvizovanim verzijama ovog slatkiša, već o originalnom kapkejku izrađenom prema specijaloj recepturi, sa najkvalitetnijim namirnicama i bogatim punjenjem. Kapkejk dolazi u skoro 20 ukusa koji osvajaju na prvi zalogaj, dok su za prvi vizuelni utisak zaduženi simpatičan izgled i bajkoviti motivi ovih poslastica. 

Kapkejk - nova poslastica u ponudi Slatkoteke

Kronat je nastao kao kombinacija kroasana i krofne, pa konačno više nema dileme – omiljene poslastice su sada spojene u jednu! Iz Slatkoteke su nam šapnuli da je za pripremu jednog kronata potrebno čak 24 sata, a primetili smo da je svega nekoliko minuta dovoljno da ova ukusna poslastica misteriozno iščezne. 

Kronat - nova poslastica u ponudi Slatkoteke

Slatkolada krem – originalan poklon iz Beograda

Napuštate Beograd i ne znate šta da ponesete dragim osobama? Predlažemo Slatkoladu, novi krem koji će oduševiti svakog istinskog ljubitelja slatkiša. Slatkolada dolazi u dva ukusa: White (nugat i lešnik) i Nocciola (badem pasta sa kinder filom), a njeno pakovanje će posebno obradovati svakog ko primi ovu slatku teglicu kao poklon. 

Slasne krofne i čoko jaje – nova dimenzija slatkiša

Slatkoteku smo upoznali kao prvu specijalizovanu prodavnicu krofni u Srbiji, pa u ovom lokalu uvek možete pronaći više od 50 krofnastih ukusa. Ukoliko ih kupujete kao poklon, svaku krofnu možete personalizovati posebnom porukom. 
Slično je i sa čoko jajetom, čoko srcem i Unicorn jajetom, koja su idealna za rođendane, godišnjice i sve posebne trenutke koji zaslužuju čitav kilogram čokolade i kratku, ali važnu poruku – takođe ispisanu čokoladom. 

Čoko jaje sa porukom - idealna poslastica za posebne prilike u Slatkotekinoj ponudi

Za ovakav poklon vam neće trebati ukrasni papiri i mašne, jer Slatkoteini proizvodi dolaze u posebnim klasik i premium pakovanjima, zbog čega uvek izgledaju prefinjeno i elegantno.  

Mesto gde žive krofne ima dve beogradske adrese: Bulevar kralja Aleksandra 52 i Višnjićeva 5. Porudžbine možete izvršiti na broj telefona 065 33 00 508, a ponudu i ambijent najpopularnije kuće slatkiša u Beogradu pogledajte na Slatkotekinom Instagram profilu, koji redovno prati skoro 70.000 sladokusaca. Pridružite se zajednici i uživajte u najlepšim slatkim ukusima koje Beograd može da ponudi!

Autor: Nataša Samac | Objavljeno: 30.08.2019. | Modifikovano: 30.08.2019.