Novi nivo romantike: u Parizu otvoren prvi hotel na vodi

Izgleda da Beograd nije jedini grad koji „pravi planove“ za obale svojih reka. Kao deo razvojnog plana rečne obale u Parizu, otvoren je već popularni OFF Hotel, koji je zapravo hotel sagrađen na reci Seni u centru Pariza.

Kao da Pariz već nije bio dovoljno romantičan, ukusna večera u privatnoj sobi uz pogled sa reke na grad svetlosti koji polako tone u san, je potpuno novo iskustvo.

Ovaj interesantni hotel koji je napravljen posebnom tehnikom i na „plutajućem“ ostrvu pruža potpuno novi pogled na Pariz svojim gostima, koji će moći da se smeste u 54 udobnih soba i 4 apartmana odnosno da posete koktel bar, restoran i uz interesantan bazen na ovom hotel – splavu.

Upoznavanje Pariza je najbolje uz sve korisne informacije i pravi vodič, a činjenica da se već nalazite na reci, odakle laganim tempom možete prošetati dokovima Pariza do njegovih glavnih ulica i kulturnih znamenitosti kao što su Ajfelov toranj i Trijumfalna kapija, čini ovaj hotel na vodi još korisnijim. Jedna od interesantnih stavki jeste i obećanje gradonačelnice pariza Ane Hidalgo, koja naglašava da će uz revitalizaciju reke Sene, uskoro biti moguće i kupanje u samoj reci kroz 8 godina.

Ne znamo kada će se i da li će reka Sena postati i mesto gde se možete bezbedno kupati, a do tada, ako imate takve želje, i nešto više novca u džepu, isprobajte kako izgleda smeštaj u OFF Hotelu na prelepoj Seni. Pišite nam Vaše utiske, rado ćemo ih objaviti!

Autor: Mateja Panović | Objavljeno: 15.01.2018. | Modifikovano: 26.11.2018.