U Brazilu se otvara prvi seks tematski park – Erotikaland

Brazil je poznat kao slobodnija turistička destinacija kada su u pitanju ljudske slobode i prava, a njegov Karneval u Riju je pravi primer za to. Razgolićene karnevalske plesačice, gogo igrači i sve ono što se može videti na Karnevalu, je ništa naspram onoga što očekuje sve turiste i posetioce koji se od 2018. godine budu uputili u najavljeni Erotikaland, prvi tematski park u Brazilu čija je tema seks.

Pored toga što je Brazil poznat kao turistika destinacija do koje su mnogi odlazili iz najrazličitijih razloga i potreba, kako zbog plastičnih operacija tako i zbog svetskog prvenstva u fudbalu, prelepih plaža i seksi Karnevala, moglo bi se reći da Brazil postaje i pogodna destinacija za seks turizam. Erotikaland, koji je planiran da bude završen 2018. godine u blizini Sao Paola, će učiniti već prilično vruću ponudu Brazila, računajući Rio de Žaneiro, još „vrelijom“.

Erotikaland tematski park će biti veoma slikovit kada su u pitanju seksi sadržaji, pa je tako najavljen autodrom sa automobilčićima u obliku polnih organa, 7D bioskop sa vibrirajućim sedištima, zatim nudistička regija i bazen, i striptiz klub koji će izgledati kao Voz, a čije ime govori sve – Voz zadovoljstva.

Cena karte za Erotikaland će biti povisokih 100$ po čoveku, ali obezbeđuje pristup najvećem delu ovog tematskog parka, između ostalog i prodavnici afrodizijaka. Naravno da je javnost postavljala pitanje hoće li to postati mesto razvrata i da li je seks na takvom mestu dozvoljen, na šta su osnivači poručili da seks nije dozvoljen u samom parku, te da će u blizini postojati dosta motela gde posetioci mogu da se upute o svom trošku i po svojoj savesti.

Kao dodatak odgovoru na tvrdnje konzervativnije strane brazilske javnosti, o tome da ne žele da se Brazil označi kao seks destinacija i mesto razvrata, organizatori najavljuju umerenost u svakom pogledu i promovisanje bezbednog seksa i seksualne edukacije posetioca, na svakom koraku. Zabavni parkovi su mesto zabave i uzbuđenja, a Brazil to podiže na neki novi nivo.

Autor: Mateja Panović | Objavljeno: 15.01.2018. | Modifikovano: 26.11.2018.