Ovako izgleda najskuplji apartman na svetu (VIDEO)

Apartmanski smeštaj je postao izbor većine turista kada su u pitanju putovanja. Međutim, svi želimo da nađemo najkomforniji i najuredniji smeštaj po što nižoj ceni. Sa druge strane, postoje oni koji imaju previše novca, a to pokazuju iznajmljivanjem najskupljeg apartmana na svetu.

Pročitajte koja je cena ovog apartmana, od koje će vam se zavrteti u glavi, da li biste mogli za ceo život da platite jednu noć u njemu, kao i to gde se nalazi, i kako izgleda.

Cena za noć u apartmanu – naša životna zarada

Iako biste pomislili da se ovaj neverovatni apartman nalazi u Las Vegasu ili Dubaiju, koji su poznati po skupom životu i velikoj ekonomskoj moći, najskuplja hotelska soba se nalazi ipak u Ženevi.

Apartman se nalazi u hotelu pod nazivom Prezident Vilson, i u pitanju je Rojal penthaus. Ovo je zvanično postao najskuplji apartman na svetu u kom jedno noćenje košta neverovatnih 80.000 dolara!

Složićete se, većina nas nikada u životu neće videti taj novac, a kamoli posedovati ga. Mnogima je potrebno da rade ceo život kako bi, možda, uspeli da izdvoje novac za jednu noć u ovom hotelu.

Najskuplji apartman na svetu možete podeliti sa prijateljima

Apartmantski smeštaj zaista ima svoje prednosti, ipak, nije svakom pristupačan, a pogotovo ne kada je u pitanju najskuplji apartman na svetu. Pored velike cene, apartman ima i 1650 kvadrata što ga čini najvećim apartmanom u Evropi. Naravno, apartman ima i poseban pogled koji ulazu u cenu, jer terasa gleda na prelepo Lamansko jezero.

U apartman može da stane 12 ljudi, i svako može da ima svoju sobu. Kada se uradi računica, cena apartmana po osobi iznosi 6.600 dolara, što nam izgleda kao neverovatno mala suma u odnosu na onih 80.000.

Sadržaj u apartmanu je mnogo bogatiji nego u klasičnoj ponudi

U apartmanu postoje dve glavne prostorije, i svaka ima svoje mermerno kupatilo i đakuzi iz kog možete uživati u pogledu na Lamanski jezero.

Gosti ovog apartmana su bile najpoznatije ličnosti na svetu, zbog čega je apartman dodatno obezbeđen – prozori su otporni na metke, privatni lift, ojačan sigurnosni sistem, ali i dugmad za hitne slučajeve. Takođe, u ovoj sobi iz snova postoji i privatna teretana.

Ovaj apartman ne podrazumeva samo standardan sadržaj, gosti ovog apartmana imaju priliku da gledaju filmove na najvećem TVu na svetu, sviraju na klaviru ili uživaju u umetničkoj kolekciji retkih i skupih predmeta.

Jedino pitanje koje vam ostaje, ukoliko skupite novac za jednu noć u ovoj prestižnoj sobi, da li ćete moći da je obiđete za jedno veče i uživate u svim njenim sadržajima.

Autor: Marija Penezić | Objavljeno: 27.10.2017. | Modifikovano: 26.11.2018.