Pouzdan saputnik kroz svet nekretnina – NadjiDom.com

Kupovina nekretnine deluje kao ostvarenje sna za mnoge ljude, ali taj san je neretko praćen ogromnim stresom. Iako finansije često znaju da budu problematični faktor koji izaziva strepnju i brigu, posebno imajući u vidu poskupljenje cene kvadrata kojem svedočimo u poslednje dve godine, ovaj put ne govorimo o cenama. Čak i kada imate uslove da željenu nekretninu platite u gotovini ili podignete stambeni kredit, druge komplikacije mogu poremetiti radosni čin kupovine stana i pretvoriti ga u pravu glavobolju.

Priprema za selidbu

Izazovi prilikom kupovine stana

Kada razmišljamo o kupovini stana taj scenario deluje idilično. Iz prvog pokušaja pronalazimo prostor naših snova koji ima sve što želimo. Dnevna soba, odvojena spavaća soba sa terasom, soba za decu, kuhinja i trpezarija, hodnik, razdvojeno kupatilo od toaleta. Da, to bi bio stan iz vaših snova. Samo… gde ga pronaći?

Čini se da uvek nešto nedostaje. Ako je dnevna soba dovoljno prostrana, pored nje postoji još samo jedna prostorija, a vama trebaju dve. Ako su sve prostorije na broju, toliko su male da ne možete da osmislite kako biste ih namestili. Ako je kvadratura odgovarajuća cena nije. U retkim slučajevima kada su svi faktori “na broju” stan se nalazi u naselju koje vam je neprihvatljivo.

Gubite živce dok posmatrate displej telefona, jer ste agentu za nekretnine ostavili broj da vas pozove čim se nešto što odgovara vašem upitu pojavi na tržištu. Prethodnih desetak stanova se nije uklapalo u vašu sliku, ali možda 11. ili 111. put bude više sreće?

Da, u potpunosti razumemo vašu brigu i frustraciju, ali donosimo vam olakšanje. NadjiDom.com će narednih dana i nedelja, dok ne pronađete dom kao iz bajke, postati vaš najbolji prijatelj.

Kako vam NadjiDom.com pomaže da pronađete željenu nekretninu?

NadjiDom.com je vodeći portal za nekretnine u regionu koji posluje preko 12 godina. U tom periodu mnogi naši zadovoljni klijenti su pronašli stanove po svojoj meri, brzo, lako i bez sekiracije, o čemu govore impresivne brojke dnevnih poseta i oglasa.

Na sajtu NadjiDom ponudu stanova možete pratiti online, više puta dnevno, jer se baza dostupnih nekretnina ažurira stalno novim oglasima. Nema potrebe da idete da gledate adaptirani jednosoban stan ako jasno znate da vam treba trosobni. Oglase možete sačuvati, uporediti i tek onda krenuti u obilazak.

Samo iskustvo pretraživanja na portalu NadjiDom je jedinstveno i kreirano tako da obezbedi savršeno korisničko iskustvo. Ukoliko vas zanima recimo prodaja stanova u Beogradu oglase možete filtrirati po datumu objave (ažurirane danas, stare dva dana, nedelju dana ili više), po površini (od najmanjeg do najvećeg), broju soba (od stanova sa najviše do stanova sa najmanje soba) i po ceni (od najpovoljnijeg do najskupljeg). Parametre pretrage možete sačuvati, kako ih ne biste unosili iznova svaki put kada razgledate ponudu.

Pored nabrojanih dostupni su i parametri za detaljnu pretragu, te tako možete odabrati spratnost, nameštenost, stanje, vrstu grejanja, kao i ostale karakteristike koje vas zanimaju (podrum, garažno mesto, terasa, dvorište itd). Isti parametri pretrage su dostupni i kada pretražujete izdavanje stanova Beograd.

Još jedna karakteristika po kojoj se portal NadjiDom izdvaja od drugih jeste izostanak reklama, koje znaju da budu veoma iritantne i mogu pokvariti celokupno korisničko iskustvo. Na našem sajtu vas neće dočekati blještavi baneri, ni reklame koje iskaču sa svih strana. Tu je samo ono što vas zaista zanima – ponuda stanova za prodaju i izdavanje. Ako pretražujete pojam Prodaja stanova u Novom Sadu rezultati koje ćete dobiti su stanovi u Novom Sadu i neposrednoj okolini – bez reklami za banke, auto gume ili najnoviji sjaj za usne.

Ono što je novo na sajtu jeste i novi interfejs, izrađen po poslednjim standardima u web dizajnu. NadjiDom je zadržao kvalitete koje su korisnici toliko voleli, ali ih je odenuo novo ruho. Sajt je redizajnom dobio još jedan značajan kvalitet – postao je multijezičan. Pregled možete, pored srpskog jezika, vršiti na engleskom, nemačkom i francuskom.

Pored stanova u svim većim gradovima Srbije, ponuda portala NadjiDom uključuje i region: Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju i Hrvatsku.

Posetite nas i uverite se i sami!

Novi NadjiDom.com je na staroj adresi. Posetite nas, istražite naš sajt i uverite se da kupovina stana može biti iskustvo lišeno stresa – sa pravim partnerom na vašoj strani.

Autor: Lav Vračević | Objavljeno: 04.10.2022. | Modifikovano: 04.10.2022.