Povratna karta za karneval u Riju nikad jeftinija!

Ako ste se u poslednjem trenutku odlučili da idete na famozni karneval u Rio de Žaneiru, donosimo vam lepe vesti: AIR FRANCE OH LA LA DEALS ima promociju povratne karte koju možete kupiti za 569 evra sa svim uključenim taksama. Pogledajte o čemu se radi i gde rezervisati povoljnu kartu za Rio.

Cena povratne karte za Rio de žaneiro - Air France Oh la la deals

Promocija traje od 9. do 19. januara, a karte se mogu iskoristiti u periodu od 9. januara do 30. novembra 2018. godine.

Rio de Žaneiro je jedna od najpozntijih turističkih destinacija, i poznat je po prelepim belim plažama koje unose mir u naše telo i duh. Godišnje Rio poseti i preko tri miliona turista, a kako i ne bi kada je ovaj grad prestonica sambe, karnevala, fudbala, i naravno najluđih žurki na plažama.

Nova Godina na Kopakabani je jedno specifično i fenomenalno iskustvo, jer je dočekujete na prelepim peščanim plažama, u dobrom letnjem raspoloženju, umesto na hladnoći i snegu. Naravno, Rio je najpoznatiji prema čuvenom karnevalu, o kom svi maštamo da ga bar jednom u životu posetimo.

U Riju je prostitucija legaliozovana, pa seksualne usluge možete naći na svakom ćošku, a ono što vam se učini da je običan motel, često je javna kuća.

Najpoznatiji brazilski ples je samba, i ona potiče od afričkih bogova koji su nekada ovde radili na plantažama. Ukoliko još uvek niste savladali sambu a to želite, u Riju možete naći preko 200 školi sambe, i naučiti i je od najboljih,

žene na karnevalu u Riju

Pre nekog vremena, najvećem karnevalu na svetu je pretilo gašenje, jer je gradonačelnik odlučio da se ponivuje svojim religijskim uverenjima, i sa ulica ukloni bleštavilo, obnažene devojke, momke, pijnastvo i ludovanje.

Ipak njegova odluka je naišla na nezadovoljstvo, prostesti su ubrzo usledili, a karneval je ostao jedan od najvećih događaja na svetu. Ukoliko ste veliki ljubitelj fudbala, posetite i čuvenu Marakanu, jer je ovo grad fudbala, odnosno mesto iz kog potiče veliki Ronaldo. Rio je, nažalost, prepun veoma siromašnog stanovništva koje živi u čuvenim favelama. Svim turistima se savetuje da ne nose ništa skupoceno sa sobom.

Ukoliko želite da 2018. godina bude vaša godina putovanja, isplanirajte putovanje u Rio na vreme, kupite karte dok su na promociji i uštedite. U AIR FRANCE OH LA LA DEALS promociji Na akciji je više od 80 destinacija u Aziji, Severnoj i Južnoj Americi, Africi, Indijskom okeanu i na Karibima. Više informacija i detalja o aktuelnoj promociji možete pronaći na OVOM LINKU.

Da biste rezervisali karte ili se dodatno informisali, posetite: www.airfrance.rs ili ovlašćene turističke agencije.

Autor: Marija Penezić | Objavljeno: 10.01.2018. | Modifikovano: 26.11.2018.