ROĐENDANI NISU OTKAZANI: Stanje može biti iz(vanredno), u samoizolaciji uz Slatkoteka poklone

Vanredno stanje ne važi za najvažnije datume: rođendane, godišnjice, mini slavlja! Obeležite ih u udobnosti svoga doma uz Slatkoteka poklone, koji do vaših vrata stižu na bezbedan način u najkraćem roku. Neka rođendani budu za pamćenje, jer život, prijateljstvo i ljubav nisu otkazani!

Slatkoteka je tokom vanrednog stanja pripremila (iz)vanredne poklone: 

  • SRCE IZNENAĐENJA sa čekićem zlatne boje
  • Čoko srce
  • Čoko jaje
  • Krofne u više od 50 ukusa

Pošaljite Slatkoteka iznenađenje na adresu slavljenika ili obradujte svoje društvo iz izolacije najlepšim ukusima za najlepše povode!

Srce iznenađenja – šta krije najtraženiji Slatkoteka poklon?

Srce iznenađenja menja značenje poklona – reč je o pravom iznenađenju skrivenom u čvrstom čokoladnom srcu, do koga vlasnik dolazi razbijanjem čokolade posebnim čekićem zlatne boje izrađenim specijalno za ovu namenu!

SRCE IZNENAĐENJA je zatvoreno čoko srce koje sadrži sveže jagode u čokoladi (3290 RSD) ili krem sa čokoladicama (3790 RSD). Razbija se čekićem zlatne boje i upakovano je u premium Slatkoteka papir i kutiju zlatne boje. Ispisivanje kratke posvete ili kratke poruke na samom srcu je besplatno. Pogledajte kako sve to izgleda:

View this post on Instagram

A post shared by Slatkoteka® ???????? (@slatkoteka) on

Srce iznenađenja je moguće poručiti i za posebne prilike.

Otkrivanje pola je neverovatno iskustvo i za taj poseban trenutak imamo i specijalno SRCE iznenađenja (3590 RSD).

Jedino slomljeno srce koje prihvatamo je Slatkoteka srce iznenađenja.

Čoko srce sa magičnom porukom

Slatkoteka je pripremila i otvoreno čokoladno srce koje ume da kaže “volim te”, “srećan rođendan” i još poneku magičnu reč koju poželite da poručite nekome! Srce je ispunjeno kremastim čokoladnim ukusima, čokoladicama koje obožavate i sočnim jagodana, a u centru je čoko pločica sa personalizovanom porukom. 

Svedoci smo mnogih izjava ljubavi koje su upućene posredstvom ovog srca, a vas ohrabrujemo da tokom izolacije ljubav širite više i jače, uz najromantičnije iznenađenje iz Slatkoteka ponude!

Cena: 2490 RSD

View this post on Instagram

A post shared by Slatkoteka® ???????? (@slatkoteka) on

Čoko jaje – kilogram čokoladne sreće kao poklon

Izolacija zahteva praktično postupanje – iznenadite dragu osobu jednom porudžbinom koja će na njenu adresu stići u obliku čokoladnog jajeta! Čoko jaje sadrži kilogram kremastih čokoladnih ukusa, kao i omiljene poslastice sa dodatkom jagoda i personalizovane čoko poruke po vašoj želji!

Cena: 2490 RSD

Slatkoteka krofne – koliko ukusa toliko lepih želja

Dobro poznati, omiljeni ukusi Slatkoteka krofni stižu na vašu adresu u ukusima i oblicima koje vi poželite! Dostavljamo ih u klasičnim oblicima na koje ste navikli, ili u pakovanju sa rođendanskim brojkama koje savršeno menjaju svećice na torti! 

View this post on Instagram

A post shared by Slatkoteka® ???????? (@slatkoteka) on

Poslastice stižu u kutijama za jednu, dve, četiri ili šest krofni, a specijalna rođendanska pakovanja sadrže 24 krofne za najveće slatkoljupce i rođendane za pamćenje!

Priredite nekome iznenađenje, jer svaki znak pažnje vredi duplo u vreme kada su zagrljaji, skupovi i druženja na pauzi. Aplauz za sve one koji se ne odriču lepih trenutaka! Bravo za vas koje izolacija nije sprečila da usrećujete drage ljude i dok sedite kod kuće! 

INFORMACIJE za poručivanje i dostavu

Slatkoteka vam u tome stoji na raspolaganju. Radno vreme je skraćeno u skladu sa preporukama zbog vanrednog stanja.

NAPOMENE

Dostava je moguća za teritoriju Beograda i doplaćuje se po cenovniku spoljne kurirske službe prema adresi na koju porudžbina treba da se isporuči.

Autor: Nataša Samac | Objavljeno: 01.04.2020. | Modifikovano: 04.04.2020.