Srbija – moguće gužve na putevima i duža zadržavanja na naplatnim rampama

Kraj avgusta donosi i nešto veće gužve na putevima u Srbiji, kako na otvorenim autoputevima, tako i unutar gradova. Pogledajte gde vas to sve očekuju izmene u režimima saobraćaja, to jest na kojim deonicama i u koje vreme.

Obzirom da turistička sezona još uvek traje, moguće je očekivati i duža zadržavanja na naplatnim rampama, naročino na rampi Sirig, prema saopštenju Auto – moto saveza Srbije (AMSS).

Kako kažu iz Uprave granične policije, na graničnim prelazima nema većih zadržavanja, a na naplatnim stanicama, zadržavanja nisu duža od 10 minuta. Što je odlična vest u slučaju da planirate svoj put van granica Srbije,  ili pak ulazite u istu.

Zbog radova na asfaltiranju deonice od raskrsnice u Batajnici do Nove Pazove, doći će do izmene režima saobraćaja, pa će se saobraćaj odvijati jednom kolovoznom trakom, uz naizmenično puštanje vozila.

Slična situacija dešavaće se u periodu od 7:30 – 16:30 h na deonici Vitkovo – Koševi, kod mesta Pepeljevac, gde će se saobraćaj odvijati jednom kolovoznom trakom, uz naizmenično puštanje vozila, gde su radovi na postavljanju induktivnih petlji u kolovoz razlog promene režima.

Srećan put,  pažljivo vozite i poštujte naznačena upozorenja usled radova na određenim putnim pravcima.

Autor: Kovačević Marija | Objavljeno: 15.01.2018. | Modifikovano: 08.03.2019.