Star Wars na avionskim letovima

Ceo svet je poludeo oko premijere novog filma iz serijala Star Wars, a avio-kompanija Emirates je ispratila euforiju i ponudila jedinstvenu uslugu svojim putnicima. Od sledećeg meseca, odlučili su da u avionima omoguće gledanje svih prethodnih filmova iz Star Wars serijala, a u narednim nedeljama obećavaju i sedmi deo.

Dugotrajni letovi, poput nekih koji kreću iz Evrope ili Azije do Los Anđelesa ili San Franciska mogu odlično poslužiti ljubiteljima da pogledaju nekoliko vezanih epizoda čuvenog filma. Emirates takođe realizuje najduži let na svetu – od Dubaija do Paname, koji traje neverovatnih 17 sati. Uz nove ekrane sa dijagonalom od 32 inča u prvoj klasi, 23 inča u biznis klasi, i 13 u ekonomskoj klasi koji su ugrađeni u sama sedišta, svi putnici imaju mogućnost da prekrate vreme i razonode se na ovaj način.

U slučaju da repriza filmskih klasika dosadi, Emirati nude 4.300 sati serija i filmova, a u slučaju da su baš zaboravili da dodaju Vašu omiljenu epizodu “Očajnih domaćica” ili “Uvoda u anatomiju”, Wi-Fi internet je na raspolaganju tokom celog leta.

Kako da vam brže prođe vreme između letova

Autor: Krsto Arsenijević | Objavljeno: 24.01.2016. | Modifikovano: 26.11.2018.