Svemogući kofer na rasklapanje koji olakšava putovanje

Koliko puta ste presedali sa jednog voza, aviona ili autobusa na drugi za vreme svog putovanja? Koliko puta ste čekali na stanici ili aerodromu i štedeli poslednjih 15% baterije koji su Vam preostali na pametnom telefonu? Onda je kofer na rasklapanje „Barracuda“ (Barakuda) pravo rešenje za Vas! Pogledajte kako izgleda i šta sve može ovaj svemogući rasklapajući kofer sa mnoštvom funkcija.

Ovaj „pametni kofer„, sem punjača sa USB ulazom, možete takođe pratiti preko GPS-a jer ima ugrađen čip za lociranje kofera. Takođe ima dršku koja se okreće 360o i držač za laptop. Ali, to nije sve. On je takođe potpuno rasklopljiv, tako da ga možete sklopiti i staviti ispod kreveta. Ima čak i specijalne rasjfešluse koji vam omogućuju da otvorite samo mali deo kofera i izvučete šta Vam treba. Interesantan kofer na rasklapanje zar ne? Neki bi ga zvali i ultimativni gadžet i prava pomoć u putovanju.

Kako ovaj kofer rešava sve probleme koji postoje u putovanju, možete videti u videu ispod, a jedva čekamo da ga i sami isprobamo. Javite nam svoja iskustva ako ga budete koristili.

Autor: Uros Milovanovic | Objavljeno: 15.01.2018. | Modifikovano: 26.11.2018.