Uz ovu aplikaciju prilagodite sebi hotelsku sobu

Dokazano je da ljudi više uživaju u putovanju kada je hotelska soba u skladu sa njihovim potrebama. Pročitajte u nastavku koja će to aplikacija ulepšati vaše iskustvo tokom sledećeg putovanja. Veliki hotelski lanci imaju problem zato što im sobe i apartmani, iako vrhunski uređeni, izgledaju vrlo generično i bezlično. U daljem tekstu vam otkrivamo kako su personalizovali sobe u Hilton hotelima.

Hilton Worldwide radi na razvoju Hilton Honors aplikacije

Uz pomoć ove aplikacije gosti će moći da veliki deo sadržaja sobe prilagode već prilikom bukiranja sobe. Samo neki od tih sadržaja su:

  • kontrola temperature
  • podešavanje omiljenih televizijskih kanala
  • podešavanje zavesa na prozorima, itd..

Čim se putnik čekira, sva podešavanja će početi da se primenjuju. U prevodu, čim uđete u sobu – temperatura će biti ona koju ste podesili; dok kada upalite TV – prvi kanal koji će se pojaviti biće baš onaj koji ste izabrali kao omiljeni.

Da se nešto ne bi poremetilo, obavezno sačuvajte podešavanja u aplikaciji na svom mobilnom telefonu i ona će važiti u svakom Hilton hotelu, pa čak i u onima srednje klase, sve dok ih vi ne promenite.

Kada će nam biti dostupna ova aplikacija?

Hilton Honors je već dostupna gostima, ali za sad se preko nje možete samo čekirati (i izbeći posetu recepciji) i otvoriti vrata vaše sobe.

Očekuje se da će ažurirana verzija ove aplikacije, uz koju će moći da prilagode hotelsku sobu svojim afinitetima, gostima biti dostupna tokom sledeće godine.

A šta da rade “staromodniji” putnici?

Ako spadate u ovu grupu, koja ne voli toliko da petlja sa telefonima, ne brinite! U sobama ovih hotela će i dalje postojati daljinski upravljači pa ćete sva podešavanja moći da obavite ručno.

Pročitajte još i koje su to najčudnije stvari koje su gosti hotela ostavljali za sobom.

Autor: Maja Milićević | Objavljeno: 12.12.2017. | Modifikovano: 26.11.2018.