Vaučeri za odmor u Srbiji i u 2017. godini!

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija je obavestilo sve građane da u periodu od 01. januara do 15. oktobra mogu da se prijave i ostvare pravo na korišćenje vaučera za odmor na teritoriji Srbije. Naime, ova praksa je aktuelna treću godinu za redom, obezbedivši zainteresovanim pojedincima da provedu slobodne dane u nekom od mnogobrojnih srpskih odmarališta.
U narednoj godini, građani će ostvariti pravo da se prijave za jedan od 60.000 raspoloživih vaučera u iznosu od 5.000 dinara po vaučeru. Informacije o ugostiteljskim objektima za koje će važiti ovi vaučeri, instrukcije za ugostitelje, obaveštenja za potencijalne korisnike vaučera, obrasci za prijavu kao i preporučeni obrasci potvrde o zaposlenju i ostvarenoj zaradi, biće dostupni na sajtu Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

Ono što je ohrabrujuće jeste činjenica da će svi pomenuti podaci biti ažurirani jednom nedeljno. Još jedna važna napomena je da će dobitnici vaučera iste moći da iskoriste najkasnije do 15. novembra 2017. godine. Iskoristite ovu priliku i posetite destinacije koje ste oduvek želeli. Otkrijte sve lepote Srbije.

Autor: Nevena Žabaljac | Objavljeno: 15.01.2018. | Modifikovano: 08.03.2019.