Vremenska prognoza za doček Nove godine u Srbiji

Praznici i doček Nove 2017 godine su pred vratima. Najluđa noć je samo dva dana udaljena od nas, pa je pravo vreme da razmislimo šta obući za doček Nove godine. Ipak, ovaj put nećemo davati modne savete, već informacije o tome kakvo će biti vreme za doček Nove godine u najpopularnijim mestima za doček u Srbiji, pogotovo ako doček slavite na gradskim trgovima. Ovo je vremenska prognoza za 31. decembar tj. doček Nove 2017. godine.

Ono što je dobra vest za sve koji će slaviti na gradskim trgovima, jeste da gotovo sigurno neće biti padavina, pa čak ni u planinskim centrima.

Unapred vam želimo srećnu Novu godinu, ma gde god je slavili, bilo da ste se odlučili da je dočekate u Srbiji ili da odete na neku od najboljih novogodišnjih destinacija u svetu. Evo šta kaže vremenska prognoza za 31. decembar.

Evo kakvo će vreme biti za doček Nove godine u Srbiji

Vremenska prognoza 31. Decembar u Srbiji (Beograd, Novi Sad, Zlatibor, Kopaonik...) i doček Nove 2017. godine
Vremenska prognoza 31. decembar  2016. –  Srbija – veče i doček Nove 2017. godine

Kao što vidite, najluđa noć u godini će biti izuzetno hladna širom Srbije, pa ćemo vas savetovati u stilu Nade Macure da se obučete slojevite, posebno ako budete dočekivali Novu 2017. na otvorenom. Pamet u glavu i srećna Nova 2017. godina!

Autor: Mateja Panović | Objavljeno: 15.01.2018. | Modifikovano: 08.03.2019.