Zašto mladi biraju party putovanja

Party putovanja, odnosno putovanja za mlade, na našim prostorima ali i u svetu, doživljavaju veliku ekspanziju  i zauzimaju prva mesta među najtraženijim aranžmanima. Turističke agencije se zato iz godine u godinu sve više trude da ispune očekivanja mladih i daju im sve raznovrsnije i bolje ponude.

Omiljene destinacije mladih uglavnom su upravo one koje su poznate po burnom noćnom životu, a iskustva koja sa njih donose i mesecima prepričavaju najbolje govore o tome zašto se, iz godine u godinu, mladi sve češće odlučuju upravo za party putovanja.

Party letovanje – kombinacija odmora i dobrog provoda

Party putovanja na letnje destinacije sa sobom donose toliko novih iskustava i doživljaja da uopšte ne čudi to što su sve češći izbor mladih, a svojom ponudom raznovrsnih aktivnosti uspevaju da ponude oba: i odmor i dobar provod!  Grčka ostrva najpoznatija su letnja destinacija naših putnika za party putovanje, a nešto ređe mogu se pronaći i letnja party putovanja u druge zemlje.

Prelepe plaže party letovanje posebno preporučuju

Neverovatni pejzaži letovališta koja su najčešća u ponudi agencija za party putovanje prva su preporuka za izbor ovakvog letovanja. Tako, na primer, Zakintos predstavlja jedno od ostrva sa najlepšim plažama u čitavoj Grčkoj, a najčešći je izbor mladih za party letovanje.

Zurka na party putovanju

Balkan Fun agencija poznata je po organizovanju nezaboravnih party putovanja, a u njihovoj ponudi, sem Zakintosa, za party letovanje uglavnom se nalaze i Lefkada i Kavos na Krfu. Svim ovim destinacijama jedno je zajedničko – rajske plaže i nezaboravan provod!

Provod zagarantovano dobar

Dobar provod i burni noćni život na party letovanju su zagarantovani! Nakon celodnevnog sunčanja na plaži, uživanja u moru i punjenja baterija – nezaboravan noćni provod ono je što možete da očekujete.

Agencije ne nude slučajno party putovanja baš na ovim destinacijama – ona su poznata po ogromnoj količini noćnih (nekad i dnevnih) barova i klubova, kao i mladim turistima iz celog sveta koji su njihovi najčešći gosti. Letnje noći kraj mora posebno su prijatne za noćne izlaske i odličan provod, pa je ovo definitivno jedan od razloga zašto mladi redovno biraju letnja party putovanja.

Novogodišnja party putovanja sa upoznavanjem novog grada

Sem letnjih, izuzetno su popularna i novogodišnja party putovanja koja takođe predstavljaju 2 u 1: upoznavanje sa novim gradom i izvanredan noćni provod. “Nova godina i repriza će svakako biti obeležena noćnim provodom, a zašto onda to ne bi bilo u drugom gradu? “ – glavno je razmišljanje mladih kada je reč o opredeljivanju za party novogodišnje putovanje.

Upoznavanje evropskih metropola

Agencije u ponudama party novogodišnjih putovanja za destinacije uglavnom nude evropske metropole. Ovako mladi ne samo da uživaju u odličnom noćnom provodu, već i upoznaju grad, odlaze na izlete i uče o novom gradu, njegovoj istoriji i kulturi.

Krakov je, na primer, izuzetno popularan kada je reč o ovim putovanjima, a odlaskom u ovaj poljski grad, mladi imaju priliku da odu na izlet u Aušvic, u rudnik soli ili Jevrejsku četvrt Krakova.

Ovakvi izleti predstavljaju odličan i nezaboravan način upoznavanja mladih sa istorijom i kulturom Poljske, ali i celog sveta! Takođe, Krakov je poznat kao studentski grad, pa u njemu postoji veliki broj sadržaja namenjenih upravo mladima. Tako je i sa ostalim evropskim gradovima koji su najčešća destinacija za novogodišnja party putovanja.

Cena party putovanja prilagođena je mladima

Velika prednost party putovanja je i njihova cena! Aranžmani za ova putovanja izdvajaju se svojom povoljnom cenom prilagođenom mladima, kao i odličnom odnosu između kvaliteta putovanja i njegove cene.

Sem toga, hoteli koje agencije biraju za party putovanja nisu luksuzni, prilagođeni su potrebama mladih i više nego dovoljno dobri da u njima spavaju, s obzirom na to da će uglavnom u sobama samo to i raditi – dane će provoditi napolju, a noći u provodu.

Nova prijateljstva i party putovanja

Na party putovanju većina ljudi je istih godina, a na ovo putovanje su se uputili upravo da bi se dobro proveli i stekli nova poznanstva. Zato je party putovanje obeleženo konstantnim “blejanjem” i izlascima sa novim ljudima, kao i stvaranjem nezaboravnih zajedničkih uspomena.

Sem letnjih i novogodišnjih party putovanja koja spadaju u najpopularnije, mogu se pronaći i aranžmani u drugim periodima. Prvi maj se takođe ističe kao odlično vreme za nove party avanture i upoznavanje mesta i ljudi. Nema sumnje da koncept party putovanja odlično objedinjuje provod sa svim prednostima putovanja generalno, a kada pogledamo spisak razloga zbog kojih se mladi odlučuju za ova putovanja – postaje potpuno jasno zašto je ovo putovanje njihovo glavno “putničko” opredeljenje.

Autor: Anica Petković | Objavljeno: 01.03.2019. | Modifikovano: 01.03.2019.