Priznanje: Najbolja turistička agencija u Srbiji

Osim što je naš cilj pronalazak najboljih aranžmana za putnike, nastojimo i da vam pomognemo u izboru najbolje turističke agencije u Srbiji koja će ispuniti sva vaša očekivanja. Putuj Sigurno se već godinama unazad trudi da vam prenese iskrena iskustva putnika o aranžmanima i destinacijama, pa se tako opet na osnovu vaših utisaka izdvaja najbolja turistička agencija u Srbiji, ali i druge turističke agencije koje su sa razlogom zavredile vašu pažnju.

Po čemu se izdvaja najbolja turistička agencija?

Titule najboljih agencija nisu nužno zaslužile najpoznatije turističke agencije u Srbiji, već one koje su, prema rečima putnika, najviše zadovoljile njihove kriterijume. Kao najvažnije parametre dobrog poslovanja agencije, putnici su ocenjivali sledeće:

  • Smeštaj
  • Prevoz
  • Odnos cena/ kvalitet
  • Odnos prema putniku
  • Sadržaj programa putovanja
  • Realizacija programa putovanja

Naše iskustvo je pokazalo da su putnici radi da podele svoje mišljenje o agencijama, bilo da su nezadovoljni uslugom, ili da je agencija nadmašila njihova očekivanja. Na osnovu njihovih komentara možemo da zaključimo da su upravo najpouzdanije turističke agencije u Srbiji one koje su se izdvojile i kao najbolje agencije.

Ovo su najbolje turističke agencije u Srbiji

Krajnje zadovoljstvo putnika i savesno poslovanje turističkih agencija su osnovne vrednosti kojima teži PutujSigurno zajednica putnika, pa zato dodelom nagrada za najbolje turističke agencije želimo da pohvalimo one koje su zavredile najveću pažnju putnika i dobile najviše ocene.

Turistička agencija Lovćen

Sa velikim zadovoljstvom obaveštavamo putnike, partnere, korisnike našeg portala i turističku javnost da se na osnovu dosadašnjih utisaka turistička agencija Lovćen izdvojila kao agencija kojom su putnici najzadovoljniji i koja je još 2015. godine zahvaljujući vašim ocenama odnela titulu: Najbolja turistička agencija u Srbiji.

Agencija Lovćen iz Nove Pazove je pokupila najviše pohvala za ljubazan odnos prema putnicima, odgovornost tima, kao i besprekornu organizaciju putovanja, i definitivno se zahvaljujući utiscima putnika svrstala među najsigurnije turističke agencije u Srbiji.

Komentar jednog putnika koji kao osobine ove agencije navodi švajcarsku preciznost i slovensku dušu, dovoljno govore o njenom radu i utisku koji ostavljaju na putnike.

Istaknute turističke agencije

Sa spiska od preko 1200 upisanih turističkih agencija (organizatora i posrednika) neke ste ocenili kao najsigurnije turističke agencije, najbolje agencije za Grčku, Tursku i druge destinacije ili najpovoljnije turističke agencije. Na osnovu iskrenih i istinitih mišljenja putnika, mnoge agencije su se istakle i zaslužile našu pohvalu, a sledeće koje vam predstavljamo, zajedno sa agencijom Lovćen, spadaju u TOP 10 najboljih agencija u Srbiji.

Turistička agencija I Travel

Turistička agencija I Travel se na osnovu vaših komentara više puta istakla kao najbolja turistička agencija u Beogradu, a posebne pohvale otišle su na račun dobre organizacije i pristupačnih cena. Ovi komentari posebno dobijaju na značaju ako uzmemo u obzir da TA I Travel svoje putnike vodi na destinacije kao što su Madivi, Kuba, Bali ili Dominikana.

Turistička agencija Big Star Travel

U najbolje putničke agencije svrstala se i turistička agencija Big Star Travel iz Niša. Ponuda ove agencije je prilično široka, od dalekih destinacija do domaćeg turizma koji uključuje i banje i seoski turizam. Putnici koji su delili svoja iskustva ističu profesionalnost i posvećenost poslu kao najveće kvalitete ove agencije.

Turistička agencija Bella Vista Travel

Agencija Bella Vista Travel se među najbolje turističke agencije u Srbiji svrstala pre svega zahvaljujući svom odnosu prema putnicima. Putnici ističu da mogu da računaju da podršku pri odabiru destinacije, i da su zaposleni radi da im pruže sve informacije koje nisu dostupne na internetu.

Turistička agencija Love 2 Travel

Među najbolje turističke agencije u Beogradu svrstala se i turistička agencija Love 2 Travel. Putnici su u ovoj agenciji prepoznali dobre ponude za avionske aranžmane, kao i ljubaznost i pouzdanost njenih vodiča.

Turistička agencija Deus Travel

Kada su u pitanju najbolje novosadske turističke agencije, posebn se ističe agencija Deus Travel. Putnici su naveli da su imali pozitivno iskustvo sa ovom agencijom bilo da je reč o letnjim, novogodišnjim, ili drugim aranžmanima iz njene ponude.

Turistička agencija Turist Trade

Turistička agencija Turist Trade iz Beograda se takođe našla među istaknutim. Posebne reči hvale otišle su za prevoz i vozače, što je kriterijum na kome brojne agencije podbace, a opšti utisak je da se Turist Trade može svrstati u najpouzdanije turističke agencije u Srbiji.

Turistička agencija Felix Travel

Kao još jedna istaknuta agencija iz Beograda, Felix Travel se takođe našla među nagrađenim agencijama na osnovu vaših komentara. Kompletan tim ove agencije odneo je posebne pohvale, a njihov entuzijazam u radu je upravo ono što ih izdvaja.

Turistička agencija Aldi Travel

Među nagrađenim agencijama našla se i turistička agencija iz Leskovca – Aldi Travel. Sigurna putovanja, povoljne cene i ljubaznost zaposlenih su razlozi zbog kojih Aldi Travel ima verne putnike kojima je ova agencija uvek prvi izbor.

Turistička agencija Atlantic Travel

Agencija Atlantic Travel iz Jagodine svojim putnicima nudi širok spektar ponuda za putovanje, od skijanja do letovanja. Putnici su je svrstali među najbolje turističke agencije u Srbiji zahvaljujući maksimalnoj korektnosti zaposenih i realnom prikazu smeštaja i destinacije.

Ovo su samo neke od agencija koje su se istakle zahvaljujući vašim komentarima. Putuj Sigurno vas konstantno podstiče da delite svoje mišljenje o agencijama i njihovim aranžmanima, kako bi kroz vaše preporuke dobili ono čemu težimo, a to je – zadovoljna zajednica putnika.