O nama | Kontakt

PutujSigurno je internet portal koji je namenjen putnicima i turističkim agencijama.

PutujSigurno pomaže putnicima da izaberu svoja putovanja i turističke agencije. Putnici imaju mogućnost da ocenjuju i komentarišu turističke agencije sa kojima su putovali ili da upoređuju turističke agencije sa kojima žele da putuju.

Turističke agencije na portalu PutujSigurno odgovaraju na komentare i ocene svojim putnicima, upravljaju svojom (online) reputacijom, ažuriraju poslovne informacije i objavljuju specijalne ponude za svoje turističke aranžmane.

Portal PutujSigurno zajednici putnika pruža savete i bitne informacije kroz svet putovanja, specijalnu blog sekcija koju pišu naši stručni saradnici za turizam i putovanja.

Naša misija je kreiranje zajednice putnika i turističkih agencija koja unapređuje turizam i putovanja. Zato PutujSigurno portal ima nultu toleranciju za lažne ocene i komentare. Svi pokušaji da se utiče na rezultate ocenjivanja i komentare biće jasno označeni i trajno kažnjeni.

Ako ste zainteresovani za turizam i putovanja, a želite da naučite nove stvari i podelite svoje znanje sa PutujSigurno zajednicom, onda ste na pravom mestu. Dovoljno je da popunite ovaj upitnik i postanete deo našeg tima.