Postani deo tima

PutujSigurno redakcija koja trenutno broji više od 20 autora traži pojačanje. Autori sa nama stvaraju najveću zajednicu putnika u Srbiji, pa je ovo pravo mesto da podeliš svoja iskustva sa drugima, naučiš nešto novo i zaradiš.

Šta dobijaš pisanjem za PutujSigurno?

Priključivanje PutujSigurno redakciji, za koju možeš raditi od kuće uz direktnu komunikaciju i mentorstvo naših urednika, je pravi način da unaprediš svoje pisanje i pomogneš drugim putnicima, da im približiš destinacije i pružiš važne informacije. Uz nas ćeš naučiti tehnike pisanja za internet sajtove, što donosi višestruku korist.

Piši za PutujSigurno i zaradi.

PutujSigurno je pravi način da primeniš svoja znanja o turizmu i putovanjima. Bilo da su to tvoja lična znanja i iskustva, bilo da su bazirana na prethodnom obrazovanju i sposobnosti istraživanja.

Ko se može prijaviti za redakciju?

Za redakciju se mogu prijaviti SVI turistički entuzijasti i ljubitelji putovanja sa smislom za pisanje, bez obzira na prethodno iskustvo u turizmu.

Poželjna je snalažljivost sa modernim metodama komunikacije, organizacije rada i pisanja (E-mail, Trello, Google Drive, Microsoft Word). Ne brini, ništa nije komplikovano - o svemu se možemo dogovoriti.

Popuni upitnik i uskoro ćemo te kontaktirati. Postani deo našeg tima!