POZOVITE
POGLEDAJTE SVE FOTOGRAFIJE

O smeštaju

Zakup zasebnih smeštajnih jedinica

Apartmani „Dušanov Div Chee Land“ se nalaze u naselju Stevan Filipović bb, pored vile Bob-Petošević, u neposrednoj blizini poste, apoteke, marketa i doma zdravlja na samo 5-10 minuta lagane šetnje do samog centra Divčibara. Kompleks sadrži novoizgrađene apartmane i brvnaru u planinskom stilu. Naša ponuda, u okviru domaće radinosti, nudi 5 studio apartmana sa ukupno 14 ležajeva (za 22 osobe), i brvnaru sa 4 studio apartmana i 2 sobe (za 30 osoba).
Studio apartmani 1A, 2A, 3A, 4A i 5A su u prvoj kategoriji sa 4 zvezdice, površine 25m2, izuzev 5A koji je 32m2. Sadrže posebna kupatila, potpuno opremljenu kuhinju, kompletnu posteljinu sa peškirima, LCD TV, CATV, WI FI i centralno grejanje.
Apartmani 1B, 2B, 3B i 4B su u trećoj kategoriji sa 2 zvezdice, površine 12,5m2, 17,5m2, 28m2 i 28m2. Sadrže posebna kupatila, potpuno opremljenu kuhinju, kompletnu posteljinu sa peškirima, WI FI i centralno grejanje. Samo apartmani 3B i 4B sadrže LCD TV I CATV.
Sobe 1 i 2 su u trećoj kategoriji sa 1 zvezdicom, površine po 7m2. Sobe dele zajedničko kupatilo. Sadrže kompletnu posteljinu sa peškirima, WI FI i centralno grejanje.
Parking je obezbeđen.
U okviru smeštajnih kapaciteta posedujemo i kafe-bar za druženje, ograđeno sportsko igralište, igralište za naše najmlađe, malu stazu i opremu za zimske sportove koja je besplatna za naše goste.

 

Dobro nam došli!

Dodaci
  • Kupatilo
  • Parking
  • Posteljina
  • Sadržaji za decu
  • TV
  • Wi-Fi

POGLEDAJTE NA MAPI

Pošaljite UPIT za Apartmani Dušanov Div Chee Land