16€/noćenje
POGLEDAJTE SVE FOTOGRAFIJE

O smeštaju

  Belino sokače, slavite dečji rođendan, diplomu  ili kao i mi mislite da za male životne užitke nije potreban poseban razlog; sanjate pobeći od gradske gužve ili na romantični vikend u prirodi; želite kvalitetno iskoristiti slobodno vreme s najdražima ili želite inspirativno mesto na kome u miru možete završiti roman koji pišete godinama; tražite mesto za roštilj ili ste s prijateljicama u potrazi za novim anti-stres tretmanom koji zaista deluje? Dođite u Belino sokeče!

  Belino sokače čini stogodišnja tradicionalna drvena kuća, i još jedna iz polovine prošlog veka. Smeštene su ​ na Mendinom brdu 5 minuta vožnje od centra Užica, 3 min vožnje od magistralnog puta Beograd – Zlatibor. Samo 20km udaljena od centra Zlatibora. Provedite u Belinom sokačetu prijatan dan ili ostanite koliko vam je volja! Na raspolaganju vam je celo mini imanje (5000m2), struja, voda, kuhinja s posuđem, kupatilo.

  Možemo pomoći oko hrane i pića, a ni dolazak nije problem: dovezite se sopstvenim vozilom (Belino sokače ima sopstveni parking) ili ćemo za vas organizovati najpovoljniji prevoz (dobra ideja za sve koji vole popiti).Za ponudu i informacije, boravak većeg broja osoba i raspoloživosti termina molimo kontaktirajte nas. Dobro nam došli.

  Dodaci
  • Pet Friendly
  • TV
  • Wi-Fi

  POGLEDAJTE NA MAPI

  Pošaljite UPIT za Belino sokače