40€/apartman
POGLEDAJTE SVE FOTOGRAFIJE

O smeštaju

  • Broj smeštajnih jedinica: 2 Maksimalan broj osoba u smeštaju: 11
Zakup zasebnih smeštajnih jedinica

Brvnare se nalaze na idealnoj lokaciji za sve ljubitelje mirnijeg dela Zlatibora, okružene zelenilom, u prijatnom uređenom ambijentu, u naselju Smiljanski Zakosi. Od urbanog dela Zlatibora i brojnih dešavanja udaljene su oko 4.5km, na lako dostupnoj lokaciji kako u letnjem, tako i u zimskom periodu.

 

Blizina Ribnićkog jezera (1.5km) i ski-centra Tornik (6km), a opet nedaleko od glavne magistrale Beograd-Podgorica-Jadran (200m), čine ovu lokaciju izuzetnom svima onima koji tragaju za pravim blagodetima prirode i odmora koju ova planinska lepotica pruža. Boravak u brvnarama zasigurno Vam obećava dobar san i poseban osećaj prijatnosti i udobnosti.

 

U sklopu našeg ograđenog dvorišta se nalaze dve brvnare i jedan apartman u brvnari. Svaka brvnara, kao i apartman je zasebna i poseduje sopstvenu terasu, parking, bežični internet i etažno grejanje. Izuzetno su komforne, u idealnom prirodnom okruženju u okviru koga se nalazi vrt sa dečijim igralištem, zamak igraonicom, trambolinom… Gosti se mogu opustiti u letnjikovcu uz koji se nalazi fontana, a na raspolaganju im i dva roštilja.

 

Brvnara 1 i 2: Duplex do 5 osoba, veličine 50 metara kvadratnih. Donji nivo: dnevni boravak sa udobnom garniturom na razvlačenje, LCD/TV/KBL, kompletno opremljena kuhinja sa električnim šporetom frižiderom i kupatilom. Gornji nivo: spavaća soba sa francuskim krevetom i singl krevetom, toalet i terasa.

 

Apartman u brvnari je za max 6 osoba, veličina 60m2, poseduje dve odvojene spavaće sobe, svaka sa bračnim krevetom + krevet za decu na upit, dnevni boravak sa udobnom garniturom na razvlačenje, trepezarija i kompletno opremljena kuhinja sa električnim šporetom, frižiderom, terasa, TV.

 

Apartman poseduje i kamin peć na drva.

 

Sve smeštajne jedinice poseduju posteljinu i peškire.

Dodaci
  • Kamin
  • Kupatilo
  • Parking
  • Posteljina
  • Roštilj
  • TV
  • Wi-Fi

Video

POGLEDAJTE NA MAPI

Pošaljite UPIT za Brvnare Mijović Zlatibor