48€/apartman
POZOVITE
POGLEDAJTE SVE FOTOGRAFIJE

O smeštaju

  • Broj smeštajnih jedinica: 6 Maksimalan broj osoba u smeštaju: 5
Zakup zasebnih smeštajnih jedinica

Divčibarski vajati su ekskluzivan apartmanski objekat u planinskom stilu, na divčibarskim livadama, sa kojih se pruža pogled na okolne obronke Maljena. Apartmani su kategorisani sa 4*. U okviru Stefanovog Vajata nalazi se 6 apartmana:

 

Apartmani A3 i A8 – ROMANTIC, jednosobni, identično opremljeni, 25 m2 bez kamina sa francuskim ležajem i jednim pomoćnim ležajem (2 + 1).

 

Apartman A15 – FUN, jednosoban, 34 m2 sa španskim kaminom, sa ugaonom garniturom koja se rasklapa i veličine je francuskog ležaja, posebnim krevetom i jednim pomoćnim ležajem (3 + 1).

 

Apartmani A10 (30 m2) i A6 (41 m2) – FAMILY sa španskim kaminima. Imaju dnevni boravak i jednu odvojenu spavaću sobu. U dnevnom boravku postoji ugaona garnitura koja se rasklapa i veličine je francuskog ležaja, a u spavaćoj sobi postoje dva singl kreveta (4 + 0).

 

Apartman A11 (48 m2) – GRAND sa španskim kaminom. Ima dnevni boravak sa ugaonom garniturom i jednim pomoćnim ležajem i odvojenu spavaću sobu sa dva singl kreveta (4 + 1).

 

Svi apartmani poseduju kompletno opremljenu kuhinju za spremanje i serviranje hrane sa frižiderom i šporetom, led televizor, total tv paket, Wi-Fi internet, TWC, većina poseduje terasu.

 

A kada nakon dugih šetnji ili napornog radnog dana poželite da svom telu vratite snagu i vitalnost posetite naš Spa centar.

 

U objektu postoji i bar Vijogor gde uz kamin u luksuznom planinskom ambijentu možete popiti kafu, toplu čokoladu, kuvano vino, pojesti kolač i meze.

Dodaci
  • Kamin
  • Kupatilo
  • Spa i wellness
  • TV
  • Wi-Fi

POGLEDAJTE NA MAPI

Pošaljite UPIT za Divčibarski vajati