12€/noćenje
POGLEDAJTE SVE FOTOGRAFIJE

O smeštaju

  • Broj smeštajnih jedinica: 4 Maksimalan broj osoba u smeštaju: 9
Zakup zasebnih smeštajnih jedinica

ETNO SELO BOGUT u neposrednoj blizini Doline jorgovana, u selu Bogutovac, na nadmorskoj visini od oko 500 metara, izgrađene su tri brvnare apartmanskog tipa koje zajedno sa starom kućom, salom za ručavanje, mini-farmom, voćnjakom, baštom i rečnom plažom čine Etno selo Bogut. Nalazimo se 24 km od grada Kraljeva, na putu između Žiče i Studenice i samo 8 km od srednjevekovnog zamka Maglič. Tipično seosko okruženje, žubor reke Lopatnice i opuštajući pogled na planinu Troglav, uz domaću hranu i udoban smeštaj garant su za kraljevski odmor i rekreaciju. Dobro došli u dom porodice Filipović!

 

Moderno opremljene brvnare, ukupnog kapaciteta do 12 osoba sa 9 ležajeva (3 apartmana i jedna soba sa francuskim ležajem) pružaju udobnost i komfor za duži boravak. Svaki apartman ima privatno kupatilo sa tuš kabinom, čajnu kuhinju sa frižiderom, malim šporetom i sudoperom, terasu i sve uslove za miran odmor daleko od urbanih centara. Centralno grejanje i klima uređaji našim gostima obezbeđuju prijatan boravak tokom čitave godine. U brvnarama nema televizora, ali ima muzičkih linija.  Blizu brvnara se nalazi dovoljno parking prostora za naše goste. U brvnarama nije dozvoljeno pušenje. Voda na svim česmama u domaćinstvu je za piće. Besplatno korišćenje bežičnog interneta moguće je u sali za ručavanje i nekim brvnarama.

 

Lokalne specijalitete po tradicionalnoj recepturi priprema naša domaćica Darinka.Naše selo poznato je i po jednoj od najstarijih kafana u našoj zemlji, ”Kod Mira”, čiji su naslednici istrajni u zadovoljavanju prefinjenih gastronomskih ukusa i zahteva gostiju sa svih kontinenata, poznatih i nepoznatih.

Dodaci
  • Klima
  • Kupatilo
  • Parking
  • Posteljina
  • Wi-Fi

POGLEDAJTE NA MAPI

Pošaljite UPIT za Etno selo Bogut