Cena na upit
POZOVITE
POGLEDAJTE SVE FOTOGRAFIJE

O smeštaju

  • Broj smeštajnih jedinica: 1 Maksimalan broj osoba u smeštaju: 4
Zakup celog objekta

Ako ste zaljubljenik u one romantične kućice u selima Toskane i Provanse, potpuno ušuškanih u prirodu i okoliš, uživaćete u selu Drenova u gostoprimstvu Sneže Pantelić.

 

U pitanju je srpska seoska kuća, potpuno renovirana u domaćinstvu starom preko 200 godina!

 

Starinski oslikani kreveti sa udobnim dušecima, posteljinom i tradicionalnim ćilimima, potpuno će vas vratiti kroz vreme. Ovo je mesto zaklonjeno od buke, jer u okruženju nema komšija niti prometnog puta.

 

Sneža je umešna domaćica koja nema unapred utvrđen meni, već gostima priprema ono što oni požele. Ali da znate da se u njenim rukama uvek kriju tradicionalna jela ovog kraja.

 

Sve namirnice nabavljaju se od seoskih proizvođača iz Drenove: mleko, sir, jaja, kajmak, ali tu je i njena organska bašta svežeg povrća. Ipak, gosti se neretko sa Snežom opredele za ručak u nadaleko poznatoj kafani kod Miće.

 

Kafedžija krije tajnu vrhunskih domaćih kobasica i još svega nekoliko jela, ali je zbog ukusne hrane ovde uvek puno, pa iako je u selu, zakazivanje je obavezno. Radno vreme kreće tek od 13h.

 

Pored reke Drenovice, tu je i reka Dičina, koja je zbog svojih virova, pogodna za kupanje. Sa druge strane, na raspolaganju su i bazeni u obližnjem Gornjem Milanovcu. Brojne su i staze za šetanje po prirodi. Možete napraviti lagani izlet peške do čuvenog manastira Savinac, zdaužbine Miloša Obrenovića i tamo pronaći neke zanimljive priče iz nacionalne istorije.

 

Po mnogo čemu zanimljiv i pitom kraj. Mesto u kome ćete osetiti razliku između turizma i odmora.

 

Odaberite datum i kontaktirajte vlasnicu oko finalnih detalja!

Dodaci
  • Kupatilo
  • Parking
  • Pet Friendly
  • TV

POGLEDAJTE NA MAPI

Pošaljite UPIT za Seosko domaćinstvo Pantelić