35€/najam
POZOVITE
POGLEDAJTE SVE FOTOGRAFIJE

O smeštaju

  Zakup zasebnih smeštajnih jedinica

  Vila El Barco, objekat čiji sadržaji već četiri godine ispunjavaju najviše standarde modernog turističko – ugostieljskog objekta sa uslugama smeštaja, nalazi se u neposrednoj blizini Srebrnog jezera, na samo 110 km od Beograda. Idealna je za porodični odmor, romantični vikend ili poslovni skup.

  Atraktivni objekat pastelnih boja, do koga se lako stiže glavnim putem, okružen je zelenilom i u neposrednoj je blizini trim staza, golf terena, restorana, šetališta, plaže i aqua parka. Oduševiće Vas atipični, moderni enterijer i prijatna rasveta, kombinacija koja u potpunosti odgovara potrebama savremenog gosta. Za naše goste, u sklopu objekta, obezbeđen je parking sa video nadzorom.

  Vila El Barco sadrži deset enterijerski različitih apartmana.
  Ukupan kapacitet objekta je 47 ležaja, od kojih su 35 standardni (francuski ležaji ili odvojeni kreveti), a u funkciji je i 6 dvoseda na razvlačenje za po dve osobe (pozicionirani u dnevnim sobama). Pored interesantnih arhitektonskih i dizajnerskih rešenja koja će oduševiti i najistančaniji ukus, smeštajne jedinice su opremljene televizijom, klimom, frižiderom, fenom, terasama i kuhinjom (jedino apartman 11 nema kuhinju).

   

  Dobro došli!

  Dodaci
  • Klima
  • Kupatilo
  • Parking
  • Posteljina
  • TV

  POGLEDAJTE NA MAPI

  Pošaljite UPIT za Vila El Barco