12€/noćenje
POZOVITE
POGLEDAJTE SVE FOTOGRAFIJE

O smeštaju

Zakup zasebnih smeštajnih jedinica

U oktobru 2009. godine je izgrađena vila Marina, objekat za smeštaj sobnog i apartmanskog tipa namenjen gostima koji žele da dožive istinske vrednosti zdrave životne sredine i zdravog života. Dejstvo vazduha na Divčibarama je blagotvorno, zbog povećanog prisustva joda , pa su Divčibare proglašene vazdušnom banjom. Vode i životna sredina su očuvane, Crna reka je strogo zaštićen rezervat prirode, pa uz fizičku aktivnost, skijanje i šetnje Divčibare će učiniti da se osećate odlično.

 

Vila Marina Divčibare se nalazi na 200m udaljenosti od centra Divčibara, između dve skijaške staze, u mirnom delu ove „vazdušne banje“. To je moderno opremljen objekat sa mogućnošću apartmanskog i sobnog smeštaja.

Apartmani su kapaciteta do 5 osoba, lux apartman do 6 osoba. Sastoje se od spavaće sobe, kupatila, trpezarije i komplet opremljene kuhinje. Imaju LCD televizore, DVD, CATV i besplatan Wi-Fi.

Sobe su kapaciteta 2-3 osobe, imaju sopstveno kupatilo i francuski ležaj. Opremljene su mini frižiderom, TV, CATV, priborom za doručak, kuvalom za čaj i nes kafu. U pojedinim sobama postoji i pomoćni lezaj. Sve sobe imaju besplatan Wi-Fi.

Dodaci
  • Kupatilo
  • TV
  • Wi-Fi

POGLEDAJTE NA MAPI

Pošaljite UPIT za Vila Marina