POZOVITE
POGLEDAJTE SVE FOTOGRAFIJE

O smeštaju

  Zakup zasebnih smeštajnih jedinica

  Katun je autentična, drvena, zlatiborska kuća. Katuni su se vekovima, u zlatiborskom kraju, gradili od stolovaša, borova starih sto i više godina, kako bi odoleli oštrim vremenskim uslovima. Naš katun je autentična zlatiborska kuća, moderno opremljena i prilagođena potrebama savremenog čoveka.

   

  Dnevni boravak sa ulaznim hodnikom je prostran i veoma prijatan za druženje sa porodicom i prijateljima. Prostor u kome vladaju prirodni materijali, drvo, kamen, koža i kovano gvožđe odišu toplinom i posebnim mirisima. Udobna ugaona garnitura sa koje se pogled pruža na vatru u kaminu i televizor, može se razvući i pretvoriti u dodatni krevet za dve osobe. Vatra u peći, u hladnim zimskim noćima pucketa i stvara nezaboravan ambijent.

   

  Kuća je opremljena i mermernim pločama, za goste kojima više odgovara ovakav način grejanja. Kuhinja koja je opremljena svim potrebnim elementima i sudovima. Trpezarijski sto okuplja porodicu i prijatelje, a ako se na njega iznesu zlatiborski specijaliteti, zagarantovan je dobar provod i zadovoljenje svih čula.

   

  Kupatilo je moderno, sa svim potrebnim elementima, u skladu sa ostatkom kuće. Stepenište izrađeno od drvenih talpi i kovanog gvožđa vodi na galeriju, posebnu prostoriju za spavanje i odmor.  Sadrži dva standardna i jedan bračni krevet. Prostora za odlaganje stvari ima dovoljno. Prozori u krovu, omogućavaju dobro osvetljenje, ali i lep pogled na zlatiborske bregove.

   

  Trem koji se pruža sa dve strane kuće, omiljeno je mesto boravka, posebno u letnjem periodu. Sa njega se pruža pogled na Ribničko jezero, ski staze na Torniku i zlatiborske proplanke i brda.

   

  Vetar uvek ćarlija, a pored mirisa borova, kojima je kuća okružena, u vazduhu se, često može osetiti miris mora koji sobom nosi ,,Ruža vetrova“.

   

  Prostrano, ograđeno, dvorište pruža mir i sigurnost roditeljima male dece kao i vlasnicima kućnih ljubimaca.

   

  Vrata naše kuće su uvek otvorena dragom gostu!

  Dodaci
  • Kamin
  • Kupatilo
  • Parking
  • Pet Friendly
  • TV

  POGLEDAJTE NA MAPI

  Pošaljite UPIT za Zlatiborski Katuni