Kaprun putovanje - zimovanje

Kaprun skijanje i zimovanje – ponuda aranžmana: Kaprun je naseljeno mesto u Zell am See okrugu u pokrajini Salcburg. Nalazi se na idealnoj nadmorskoj visini i nudi osim prirodnih lepota izvrsnu ponudu restorana, barova, ali i drugih zabavnih sadržaja koji će vaše putovanje učiniti nezaboravnim.

Kaprun je poznat i pod imenom Beč u malom zbog tradicionalnog duha i jedinstvenog romantičnog osećaja koji budi. Ukoliko se zaputite tokom zime u Kaprun skijanje će biti neizostavno, s obzirom da je ovo mesto turistima iz celog sveta poznato i kao jedno od najlepših ski centara u čitavoj Austriji. Posetite Kaprun koji se nalazi odmah ispod vrha Kicštajnhorna i uz jedan od naših aranžmana iskusite Austriju na najbolji način.

Kaprun skijanje i zimovanje

Kaprun je i među Austrijancima poznato kao jedno od najboljih ski centara. Kaprun skijanje se odvija na skijalištu koje se nalazi ispod glečera Kicštajnhorn zbog čega je ovde moguće zimovati i do 10 meseci godišnje. Ovo austrijsko mesto poseduje 50 kilometara prostranih i uređenih skijaških staza. Nadmorska visina u Kaprunu se kreće od 911 do 3029 metara nadmorske visine zbog čega nudi pravu skijašku raznovrsnost.

Zell am See je ski centar koji je par kilometara udaljen od Kapruna, a oba zajedno čine centar skijaškog regiona Europa Sportregion. Zajedno ova dva centra imaju 59 staza, 54 ski-lifta i 17 žičara. Jedan ski pass će vam omogućiti pristup svim stazama.

U Kaprunu vam neće manjkati dobrog provoda, restorana i barova jer su se lokalci ovde potrudili da priušte svaki vid zabave svojim posetiocima. Na zimovanje u Kaprunu se ne morate uputiti isključivo u zimskim mesecima, već i u drugo doba godine kada će vas takođe očekivati sunce, sneg, zabava na stazama i jednako dobro skijanje. Iz ovog razloga je Kaprun postao vrlo česta prvomajska avantura turistima sa naših prostora.

Smeštaj – da li se opredeliti za Kaprun apartman ili hotel?

Ono o čemu ne morate da brinete kada je vaše putovanje u pitanju je Kaprun smeštaj. Naime, ovako posećano mesto koje ima dugu tradiciju kao ski centar, poseduju odličnu i raznovrsnu ponudu smeštaja. Bilo da se odlučite za Kaprun hotel ili apartman, dobićete dobru uslugu. Osim toga, ukoliko vam nije previše bitno gde odsedate, postoje mogućnosti i za jeftiniji smeštaj.

Ukoliko ste u potrazi za idealnim zimovanjem, pružite priliku asutrijskoj destinaciji Kaprun koja će vam postaviti nove standarde kada su skijališta i zabava van skijališta u pitanju!

Pretraga

Destinacija

  • Kaprun

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.