Putovanje u Majrhofen

Putovanje u Majrhofen – aranžmani: Austrijski grad Majrhofen nije toliko poznat izvan skijaških krugova i onih koji uživaju u zimskim sportovima, pa uvek vole da se oprobaju na nekoj novoj, još ne osvojenoj teritoriji. Ovaj gradić koji se nalazi u dolini reke Cilertal (Zillertal), u pokrajini Tirol, nudi preršta što zimskih, što letnjih aktivnosti, pa ako već ne skijate, znajte da imate opcije nevezano za zimsko godišnje doba.

Ako vam se skija i ako vam se ne skija, pogledajte šta to sve ima gradić Majrhofen, i koji su razlozi da ga što pre posetite.

Majrhofen znamenitosti i aktivnosti

Pored već mnogo puta pomenutog skijanja, u gradiću Majrhofen i njegovoj okolini možete planinariti, pešačiti, voziti planinski bicikl ili leteti paraglajderom, opcija je mnogo, a svi uživaoci sporta i aktivnog odmora će ovo smatrati i više nego dovoljnim.

Pošto se nalazi u neposrednoj blizini glečera Hintertaks, u zimskim sportovima ovde možete uživati preko cele godine, a tokom leta praktično sve ostalo, od paraglajdinga do biciklizma, šta god da preferirate. Majrhofen takođe poseduje i snoubord park sponzorisano od strane čuvenog brenda Vans, pa ovde svakako neće samo skijaši pronaći svoje utočište.

Ono po čemu se Majrhofen takođe izdavaja jeste na stotine jasno markiranih pešačkih staza, odličnih i za početnike koji nisu toliko u kondiciji, kao i za profesionalce i polu-profesionalce za koje su posebno rezervisane planinske staze.

Smeštaj u Majrhofenu

Idiličan Majrhofen vam nudi sve od hotela do apartmana u vikendicama, pa verujemo da ništa neće narušiti taj poseban osećaj da ste na planini, okruženi vrhunskom domaćom kuhinjom i prelepom prirodom. Ponuda smeštaja je raznovrsna, a zajednička odlika im je kvalitetna usluga i udobnost, kakve zahteva svaki pravi odmor.

Ako želite da svoj zimski ili letnji odmor provedete u ovom malenom austrijskom gradu, pogledajte ponudu aranžmana koje imaju turističke agencije na našem sajtu, i rezervišite svoj odmor na vreme!

Pretraga

Destinacija

  • Majrhofen

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.