Putovanje u Nassfeld

Nassfeld hoteli – aranžmani za putovanje: Svi skijaši i oni koji bi to tek da postanu, znaju za Nasfeld kao jedno od najpozantijih i najomiljenijih skijališta na području Austrije, za šta postoji više razloga. Ono što je odlično kod Nassfelda, jeste što do njega možete stići vožnjom automobilom kroz Italiju ili Sloveniju, što su 2 razloga više da se zaputite ovamo, budući da će i put do tamo biti prepun iznenađenja.

Predstavljamo vam skijalište Nassfeld, raj za skijaše i bordere svih uzrasta, a saznaćete još kakve vas atrakcije čekaju kada posetite ovo austrijsko odmaralište!

Nassfeld znamenitosti i atrakcije

Pored skinjanja i skijaških avantura o kojima bismo mogli da vam pričamo danima, domaralište Nassfeld svakako obiluje aktivnostima koje se svakako mogu ubrojati među atrakcije koje će se dopasti svima, a ponajviše deci.

Budući da svaki ski resort ima naglasak na skijanju i drugim zimskim sportovima, ono po čemu se Nassfeld izdvaja jeste nekoliko neubičajenih aktivnosti, dostupnim i zimi i leti. Kao posebno iskustvo izdavaja se šetnja sa lamama, nežnim i čupavim rođakama kamila, koje izazivaju pravu radost među svim ljubiteljima životinja.

Pored lama, tu je i jahanje konja i vuča sanki nebrojenim stazama Nassfelda, napravljenih baš u ovu svrhu. Ova tura ne samo da je romantična, već poseban ugođaj dodaje zimska idila i atmosfera kao iz bajke. Ne sumnjamo da ćete ovako nešto zaista dugo pamtiti.

Pored atrakcija koje uključuju nama svima omiljene životinje, tu je i mogućnost klizanja na zaleđenim jezerima Karintije, u neposrednoj blizini Nassfelda. Ovo iskustvo je zaista neponovljivo, budući da se ne radi o veštački napravljenom klizalištu koje imate i u svom gradu, već o prirodnom klizalištu, potpuno bezbednom čak i za one manje iskusne.

Hoteli u Nassfeldu – smeštaj za poželeti

Hoteli u Nassfeldu većinski u ponudi imaju pun pansion, što je odlično za sve koji, pored skijanja, žele i maksimalno da se odmore i napune baterije. Smeštaj možete birati u skladu sa rangiranjem prema zvezdicama, sa većim ili manjem brojem njih, a svakako imajte na umu da je bolje da rezervišete ranije, jer ako želite vikend-putovanje, sva je prilika da ćete se zadovoljti sa onim što ostane.

Ako ste se zainteresovali za putovanje u Nassfeld, na našem sajtu pogledajte ponude agencija koje nude svoje aranžmane, i rezevišite svoje putovanje na vreme!

Pretraga

Destinacija

  • Nassfeld

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.