Volfgangze putovanje

Volfgangze jezero putovanje – ponuda aranžmana: Volfgangze jezero je jedno od najlepših austrijskih jezera i predstavlja pravu turističku atrakciju turistima širom Evrope. Iako Austrija ne izlazi na more, taj nedostatak je nadoknađen mnoštvom jezera koja se svrstavaju u prirodne blagodeti od velikog značaja. Među poznata jezera koja morate obići spadaju Plansee, Traunsee, Milštat, Zeleno jezero, Belo jezero, Baško jezero, Mondsee, ali i veličanstveno Volfgangze jezero.

Volfgangze jezero je ponelo ime po svecu Volfgangu, koji je živeo u X veku i koji je, prema određenim tvrdnjama, sagradio crkvu u blizini jezera pre više od hiljadu godina. Ukoliko želiite da dobijete najbolji pogled na jezero, potrebno je da se popnete do vrha planine Šafberg. Opredelite se za jedan od naših aranžmana i posetite predivno Volfgangze jezero.

Zašto obići Volfgangze jezero?

Volfgangze jezero se proteže oko desetak kilometara od istoka ka zapadu i na njemu se nalazi 3 grada koja ujedno leže na Šafberg planini. Aktivnosti na otvorenom su nepresušne, tako se mnogi odlučuju za biciklističke ture i pešačenja. Sam pogled je dovoljan da vam načini odmor savršenim, a ukoliko ste u potrazi za istinskim mirom i relaksacijom – ovo jezero je kao stvoreno za vas.

Volfgagnze možete posetiti u bilo koje doba godine, ali je najpopularnije obići ga u proleće i leto kada je idealna temperatura i kada je prisutno mnogo turista koji prave dinamičnu atmosferu. Ipak, ukoliko volite zimska putovanja, ne propustite priliku da odete do Volfgangze jezera u vreme novogodišnjih praznika kada se u gradovima oko jezera održava fantastičan Advent festival.

Volfgangze smeštaj

Postoji nekoliko opcija kada je smeštaj u pitanju. Tako možete birati između hotela, koji se nalazi u Sveti Volfgang ulici ili za neku od smeštajnih jedinica u gradovima koji okružuju jezero. Svugde će vas dočekati srdačni domaćini i vrhunska usluga.

Kao i u drugim mestima u Austriji i ovde ćete imati priliku da probate mnoštvo gastronomskih specijaliteta i da uživate u čaši dobrog piva. Na vama je samo da se na vreme opredelite za neki od naših aranžmana kako biste posetili ovo unikatno mesto.

Pretraga

Destinacija

  • Volfgangze

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.