Zell am See zimovanje

Zell am See hotel i zimovanje – ponuda aranžmana: Zell am See se nalazi na zapadu Austrije i predstavlja izuzetno atraktivnu zimsku destinaciju koju posećuje veliki broj turista širom sveta. Ima idealan geografski položaj i obiluje atrakcijama, ali je Zell am See skijanje dominanantna aktivnost. Smešten je u pokrajini Salzburg, a bio je naseljen još u rimsko doba. Ima prijatnu klimu i zaštićen je od jakih vetrova što se smatra idealnim za sve zimske sportove, ali i uživanje i odmor na planini.

Osim što imate mogućnost da uživate u skijanju, snoubordingu, klizanju, Austrijanci su pružili i raznovrstan izbor apres ski aktivnosti koje će upotpuniti vaše dane odmora. Opredelite se za jedan od naših aranžmana i provedite nezaboravno zimovanje u Zell am See austrijskom gradu.  

Skijanje – Zell am See skijalište

Već je opšte poznato da je Austrija evropska zemlja koju ljudi posećuju kako bi obezbedili sebi najbolje zimovanje. Austrijska skijališta su sinonim za kvalitet i vrhunski uređene staze. Skijanje Zell am See je izuzetno popularno, a skilijašte se prostire na nadmorskoj visini koja varira od 755 do 2000 metara. Skijalište ima čak 26 žičara, od čega je 10 sedežnica, 9 vučnica i 7 gondola.

Ukoliko ste raspoloženi za Zell am See skijanje sa porodicom, ove staze su izuzetno pogodne. Postoje određene staze koje su predviđene za početnike, ali i one koje su isključivo za skijaške eksperte. Na samo 15ak kilometara od ovog grada, nalazi se i Kitzsteinhorn glečer, koji je još poznat kao Kaprun. Ovde je najviša tačka 3030 metara i skijanje je na njemu moguće tokom cele godine.

Zell am See hotel ili apartman?

Bilo da želite da se opredelite za hotel Zell am See, apartman ili pansion – postoji širok dijapazon mogućnosti koje su pred vama. Najviše hotela ima 4 zvezdice što znači da možete da računate na vrhunsku uslugu. Postoje i apartmani u centru grada koji imaju razumne cene. Ukoliko imate želju da uštedite na smeštaju, možete se opredeliti za prenoćišta koja se nalaze malo izvan Zell am See-a.

Zell am See zimovanje će ostaviti na vas veliki utisak i zbog barova, restorana i apres ski aktivnosti. Uživaćete u raznovrsnoj kuhinji i vrhunskom pivu po kom je Austrija poznata. Na vama je samo da se opredelite za Zell am See aranžman iz naše ponude.

Pretraga

Destinacija

  • Zell am See

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.