Bansko zimovanje

Bansko hoteli – aranžmani za zimovanje: Bansko je grad koji se nalazi u jugozapadnom delu Bugarske i jedan je od najvažnijih zimskih tursitičkih centara ove zemlje. Razvoju turizma u ovom mestu doprinelo je i očuvano staro jezgro grada, koje je u potpunosti u duhu balkanske narodne arhitekture. Ukoliko želite da provedete zimu u Banskom možete već sada pronaći aranžmane u nekoj od agencija na našem sajtu.

Bansko je gradić sa oko 8.500 stanovnika, a u jeku zimske turističke sezone ovo mesto poseti ogroman broj turista. Oblast Banskog se nalazi u oblasti Pirina, između planina Rila i Rodopi. Nalazi se na oko 900 metara nadmorske visine, a od prestonice Sofije udaljen je oko 160 kilometara južno.

Bansko hoteli

Turizam je u Banskom itekako razvijen, a ovaj gradić poseduje više od 120 objekata različitih kategorija za smeštaj turista. Kada je u pitanju Bansko hoteli koji postoje u ovom ski centru opremljeni su svim mogućim pogodnostima za kvalitetan smeštaj i komfor svih turista koji odsedaju u tim objekatima.

Hoteli u Banskom krcati su gotovo tokom cele turističke sezone koja u ovom ski centru traje od sredine decembra pa sve do sredine maja. Bansko apartmani koje možete rezervisati mogu biti i luksuzni, ali i nešto skromniji pogodni za gotovo sve turiste koji žele da iskuse nezaboravan doživaljaj u ovom ski centru.

Bansko zima

Kada je u pitanju Bansko zimovanje u ovom ski centru turiste očekuje 70 kilometara dobro uređenih ski staza. Pored toga, savremeno opremljena gondola i komforni četvorosedi omogućavaju skijanje i vožnju snouborda kako profesionalcima tako i početnicima. Uz to, Bansko obiluje i brojnim drugim sadržajima, kao što su tereni za golf, teniski tereni, staze za planinarenje, jahanje konja, fitnes i spa centri, kao i autentične bugarske mehane.

Bansko znamenitosti

Jedan od najvećih simbola grada jeste crkva Sveta Trojica, izgrađena za vreme turskog ropstva. Ukoliko ste u Banskom kuća-muzej Neofit Rilski je svakako još jedan značajni objekat koji valja posetiti. A još neke znamenitosti u Banskom koje bi mogle da privuku vašu pažnju su: Bezimeni grad, Dobrinište, park “Igrajući medvedi”, selo Lešten, Melnik, manastir Rožen

Iskoristite priliku i već ove zime rezervišite sebi zimovanje u Banskom preko neke od agencija izlistanih na našem sajtu.

Pretraga

Destinacija

  • Bansko

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.