Bugarska putovanje

Bugarska letovanje i zimovanje – ponuda aranžmana: Bugarska je država koja se nalazi u jugoističnoj Evropi. Ovo je zemlja od velikog istorijskog značaja na kojoj su se smenjivali razni narodi: Tračani, Grci, Persijanci, Rimljani, Kelti, Goti, Huni i Persijanci. Ova država je locirana na važnom prometnom pravcu koji dolinom reke Marice povezuje Evropu sa Malom Azijom i Bliskim istokom.

Jedno je sigurno – budete li se odlučili za Bugarska putovanje, neće vam biti dosadno u bilo koje doba godine da odete. Ona ima sjajan položaj: blizina mora je čini idealnom letnjom destinacijom, dok je planina Pirin čini omiljenim zimovalištem na Balkanu. Opredelite sa za jedan od naših aranžmana, bilo da su u pitanju Bugarska last miniute ili Bugarska first minute ponude i provedite kao nikada pre.

Bugarska letovanje

Bugarska letovanje je sjajan izbor za sve koji žele da uživaju u toplom moru i čistim plažama. Ovo je takođe jedan od najpristupačnijih zemalja u kojima ćete dobiti najbolji odnos cene i kvaliteta za sve usluge. Ovde je idealna klima koja ne podrazumeva pretopla leta, a sezona traje od juna do sredine septembra. Najpoznatija letovališta su Nesebar i Sunčev Breg.

Bugarska zimovanje

Kada je Bugarska zimovanje u pitanju, Bansko je jedno od najpoznatijih skijališta i jedan od najperspektivnijih centara na Balkanu. Ovaj centar se nalazi na planini Pirin i nudi mogućnost skijanja od decembra pa sve do maja. Posebna atrakcija osim skijanja je planinarenje i jahanje.

Jedan od najpopularnjih vidova smeštaja su Bugarska hoteli kojih ima mnogo u celoj državi. Razlikuje ih broj zvezdica i nivo usluge koje vam pružaju, ali izbor je veliki. Osim toga, ništa manje su popularni Bugarska apartamni za koje se najčešće opredeljuju oni koji leto provode na obali Crnog mora.

Pretraga

Destinacija

  • Bugarska

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.