Obzor letovanje

Obzor hoteli – Obzor Bugarska:  Obzor je bugarsko letovalište koje se nalazi na 74 km od Burgasa, odnosno 37 km od Nesebra. Reč je o malom crnomorskom letovalištu sa uređenim plažama, dugim šetalištima i bogatom istorijom, pa je ovo mesto idealno za sve one koji žele miran, ali nimalo monoton letnji odmor.

Kada je u pitanju Obzor Bugarska ga ističe kao jedno od najlepših letovališta na svojoj obali, pored Sozopolja, Primorskog i Kitena. Ukoliko vas je zainteresovala bugarska obala, na našem sajtu možete pogledati koji su aranžmani za Obzor i druga crnomorska letovališta u ponudi.

Obzor hoteli ili apartmani?

Grad Obzor hoteli koje nudi, kao i brojni apartmanski kompleksi, učiniće vaš odmor izuzetno ispunjenim i prijatnim, s obzirom na modernu opremljenost i atraktivan sadržaj u vidu spa centara i restorana. Za hotele su tipični i bazeni u kojima možete uživati kada se zasitite plaže, dok apartmani predstavljaju svojevrsnu oazu mira koja pruža potpunu privatnost, što u hotelu nije uvek slučaj. Hoteli variraju od potpuno luksuznih do onih skromnijih, a isto važi i za apartmane, pa ćete gotovo sigurno pronaći neku opciju koja u potpunosti odgovara svim vašim kriterijumima.

U skladu sa svojim preferencijama, možete odabrati smeštaj koji će u najvećoj meri zadovoljiti vaše potrebe, ali na koju god varijantu da se odlučite, ugodan boravak i uživanje su zagarantovani. Ono što je velika prednost smeštajnih kapaciteta u Obzoru je to što je većina objekata locirana nedaleko od plaže, a neki su čak i na samoj obali, što omogućava da vam sve bude na dohvat ruke.

Obzor bugarska riznica drevnih znamenitosti

Obzor je grad sa bogatom istorijom koja ga vezuje za drevne Grke, Rimljane i mnoge mitove i legende. U skladu sa tim, grad je prepun znamenitosti koje vekovima opstaju na njegovim ulicama, a neke od najvažnijih su ostaci tvrđave Kozjak i deo rimskog hrama posvećenog Jupiteru.

Grad raspolaže i zabavnim atrakcijama u vidu diskoteka, klubova, raznih letnjih manifestacija i koncerata, pa je boravak u Obzoru uvek dinamičan. Glavna gradska plaža je dugačka nekoliko kilometara, što pruža mogućnost za uživanje u sunčanju i kupanju bez osećaja da okolo vlada gužva. Uz plažu se pružaju i šetališta koja su naročito šarmanta noću, kada je grad osvetljen i ispunjen turistima i raznovrsnim zabavnim sadržajem.

Pretraga

Destinacija

  • Obzor

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.