Elenite letovanje

Elenite hoteli – Elenite Bugarska: Elenite je mesto u Bugarskoj, smešteno nedaleko od poznatog letovališta Sunčev breg. Elenite se izdvaja kao novi turistički centar, koji može da ponudi uživanje u akva parku, prelepim plažama i luksuznim hotelima. Predstavlja jednu od retkih destinacija koja udovoljava potrebama i mlađih i starijih, pa Elenite predstavlja destinaciju koju leti rado posećuju sve generacije. Posebno je pogodno za porodični odmor, s obzirom na to da obiluje sadržajem pogodnim za decu.

Kada je u pitanju Elenite Bugarska ga ističe u prvi red kada su u pitanju njena najlepša letovališta, a na našem sajtu možete poglredati i koji su aranžmani za Elenite u ponudi, i iskoristiti onaj koji najviše odgovara vašim preferencijama.

Elenite hoteli i apartmani

Ukoliko posetite Elenite hoteli vam mogu pružiti luksuznu uslugu i uživanje u brojnim sadržajima poput wellness centara, bazena i raznih salona, koji će vaš odmor upotpuniti na pravi način. Osim za hotele, možete se odlučiti i za apartmanske komplekse, odnosno smeštaj u vilama koje su raspoređene duž obale. Svaka od njih nudi prelep pogled na plaže i grad, a pored toga i udobnost nameštaja, opremljenost tehnologijom, i gostoljubivost domaćina i lokalnog stanovništva koje će vas oduševiti.

Elenite plaže

Kada je u pitanju Elenite plaže su pretežno peščane, što pogoduje i odraslima a i deci. Uglavnom su opremljene suncobranima i ležaljkama, pa ne morate nositi sa sobom opremu za sunčanje. Duž plaža se pružaju kafići i barovi odakle se uvek čuje prijatna muzika, dok pauzu od kupanja možete napraviti i u nekom od restorana koji nude odlične bugarske, ali i internacionalne specijalitete. Šetališta su izuzetno lepo uređena, a naročito su zanimljiva naveče kada se popale svetla grada i zavlada gužva na ulicama.

Pretraga

Destinacija

  • Elenite

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.