Kiten letovanje

Kiten Bugarska – Kiten letovanje: Kiten je najjužnije bugarsko letovalište, udaljeno oko 30 km od turske granice. U pitanju je malo crnomorsko letovalište koje svakog leta poseti veliki broj turista, a ono što ga izdvaja su prelepe peščane plaže i kristalno čisto more. Prijatnim klimatskim uslovima i čistom vazduhu u velikoj meri doprinose borove i hrastove šume koje kojima Kiten može da se pohvali.

Kada je u pitanju Kiten letovanje predstavlja potpunu relaksaciju i uživanje, uz mogućnost posete obližnih letovališta koja su jednako atraktivna i posećena. Na našem sajtu možete pogledati koji su aranžmani za Kiten i druge crnomorske destinacije u ponudi, i izabrati onaj koji u najvećoj meri udovoljava vašim preferencijama.

Kiten Bugarska plaže i znamenitosti

Kiten je letovalište sa izuzetno lepim plažama koje predstavljaju kombinaciju šljunkovitih i peščanih površina. Plaže su najvećim delom opremljene ležaljkama i suncobranima, a uređene su tako da predstavljaju idealan teren za dečiju igru, pa Kiten važi za zanimljivu porodičnu destinaciju.

Ono čime Kiten može da se pohvali su i brojni klubovi, restorani i kafići, koji privlače mlađe generacije, a šetališta ovog grada, zanimljiva primorska arhitektura i gostoljubivost lokalnog stanovništva osvajaju apsolutno sve posetioce. Osim boravka u Kitenu, možete sebi priuštiti i izlete u okolna bugarska letovališta poput Sozopola, Primorskog, Nesebra i Burgasa.

Kiten hoteli i apartmani

Kada je u pitanju Kiten hoteli su vrlo brojni, kao i apartmanski kompleksi u samom gradu i okolini. Karakteriše ih moderna uređenost, udobnost soba, zanimljiv propratni sadržaj poput bazena, spa centara i kozmetičkih salona, a veliki broj hotela ima i sopstvene plaže na kojima ćete kao gosti hotela uvek imati svoje mesto.

Hoteli nude smeštaj po nešto većim cenama u odnosu na apartmane, ali usluga zadovoljava i najzahtevnije goste. Apartmanski smeštaj možete naći po nešto nižim cenama, a ono što je glavna prednost ovog tipa smeštaja jeste maksimalna privatnost koja u hotelima često ume da nedostaje.

Pretraga

Destinacija

  • Kiten

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.