Sunčev Breg letovanje

Sunčev Breg hoteli i apartmani – ponuda aranžmana: Bugarska je čest izbor za letovanje naših turista, a kao najpoznatije letovalište ove zemlje izdvaja se Sunčev Breg. Najveći turistički centar u Bugarskoj smešten je na obali Crnog mora, i može se pohvaliti velikim brojem sunčanih sati tokom letnje sezone. Pogledajte ponude aranžmana za Sunčev Breg i saznajte šta možete da očekujete od od ovog letovališta.

Sunčev Breg – Biser bugarskog primorja

Mirno i čisto more su ono što Sunčev Breg stavlja na mapu poznatih letovališta. Ovaj biser bugarskog primorja je dobitnik priznanja “Plava zastavica” zahvaljujući ekološkim i prirodnim prednostima koje nudi u odnosu na druga letovališta.

Ljubitelji peska će sigurno uživati na ovom mestu, jer je pešana plaža Sunčevog brega široka 40 metara, a dugačka čak 10 kilometara. Osim što ćete se opustiti na ležaljkama pokraj mora, ova plaža je idealna za odbojku na pesku i druge letnje sportove.

Ova plaža je sastavljena od dina i zapravo predstavlja prirodni fenomen. More je plitko i idealno za porodice sa decom. Takođe, turistima je uz brodiće i mini bus prevoz omogućena i poseta Nesebaru i drugim mestima u blizini.

Mesto poznato po dobrom provodu

Sigurno ste čuli da je Sunčev Breg poznat po noćnom životu, tako da je ovo letovalište dobar izbor za one koji od letovanja osim odmora očekuju i provod. Sadržaj koji nude kafići, barovi i klubovi je prilično raznovrstan, pa će se naći nešto za svačiji ukus. Odlično ćete se provesti ako volite nastupe uživo, muziku koju puštaju DJ-evi, ali i ukoliko ste za ples ili karaoke.

Kao najpoznatiji klubovi ističu se Dance Club Marina, Beach bar Mexo, Disco Orange i Disco Lazur. Večeri možete provoditi i u koktel barovima, pabovima i kafićima, a ne zaboravite da obiđete i restorane ovog letovališta.

Sunčev Breg hoteli i apartmani

Ukoliko ste odlučili da ovogodišnji odmor provedete u popularnom letovalištu Sunčev Breg hoteli i apartmani, kao i celokupna organizacija putovanja, dostupni su vam putem ponuda sa našeg sajta. Pogledajte ponudu smeštaja i rezervišite željeni aranžman za letovanje u Bugarskoj.

Pretraga

Destinacija

  • Sunčev Breg

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.