Primorsko Bugarska

Primorsko hoteli – Primorsko Bugarska: Primorsko je letovalište smešteno na jugu crnomorske bugarske rivijere, 50 km južno od Burgasa. Grad je lociran na malom polustrvu, i važi za jedno od najlepših crnomorskih letovališta, kako zbog lepih plaža i čistog mora, tako i zbog vrlo zanimljive arhitekture koja preovladava na njegovim ulicama.

Prijatna mediteranska klima je jedna od važnih karakteristika ovog mesta, s obzirom na to da je vrlo prijatno boraviti u njemu i na proleće, ali i u ranu jesen. Kada je u pitanju Primorsko Bugarska ga ističe kao jedan od najsjajnijih bisera svoje obale, a sve brojnije posete ovom gradu iz godine u godinu potvruđuju da se zaista radi o atraktivnom i zanimljivom letovalištu.

Na našem sajtu možete pogledati koji su aranžmani za Primorsko u opticaju.

Primorsko hoteli i apartmani

Kada posetite Primorsko hoteli vas sigurno neće razočarati, s obzirom na to da su prilagođeni raznim preferencijama svojih posetilaca. Moderan i udoban nameštaj, u kombinaciji sa modernom tehnologijom i dodatnim sadržajima u vidu spa centara, bazena i drugih pogodnosti, garantuju prijatno ispunjen odmor i uživanje u Primorskom.

Ukoliko ste ljubitelji apartmana i potpune privatnosti koji ovaj vid smeštaja pruža, možete se odlučiti i za neku od brojnih vila na obali koje nude apartmane i sobe, po nešto povoljnijim cenama u odnosu na hotele. Koju god opciju za smeštaj da izaberete, lep pogled na obalu i grad je zagarantovan, a udobnost i komfor će biti na najvišem mogućem nivou.

Primorsko last minute – šta obići?

Kada je u pitanju Primorsko last minute ponude za ovo letovalište su brojne, a one uključuju i upoznavanje sa znamenitostima ovog grada, kao i sa njegovim najlepšim plažama. Najmlađi obožavaju ovo mesto zbog nedavno otvorenog akva parka, dok nešto stariji uživaju u razgledanju muzeja, dugim šetnjama i istraživanju plaža. Istorijski muzej Primorsko je jedan od najznačajniji u gradu, a brojne druge možete posetiti i u okolnim letovalištima poput Sezopola i Kitena.

Plaže u Primorskom su pretežno šljunkovite, uz nekoliko peščanih, a njihov sadržaj pogoduje i porodicama zbog obezbeđenih ležaljki, suncobrana i prostora za igru koji je deci veoma važan. Mogućnosti za vodene sportove su takođe na raspolaganju.

Pretraga

Destinacija

  • Primorsko

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.