Sozopol Bugarska

Sozopol letovanje – Sozopol Bugarska: Sozopol je jedno od najposećenijih letovališta u Bugarskoj, koje sadrži sve što je potrebno za dobru zabavu: plaže, kafiće, restorane i prelepa šetališta. U pitanju je letovalište koje posećuju pretežno mlađe generacije, zbog lokala iz kojih se uvek čuje muzika i beskrajnih mogućnosti za odličan provod, mada lepe plaže i odličan smeštaj privlače i nešto starije generacije. Kada je u pitanju Sozopol Bugarska može da se pohvali jednim od najlepših crnomorskih letovališta, koje iz godine u godinu biva sve posećenije.

Ukoliko je vaša naredna destinacija Sozopol letovanje može biti spoj odličnog provoda i relaksacije na fenomenalnim plažama, a na našem sajtu možete pogledati koji su aranžmani za Sozopol u ponudi.

Sozopol hoteli i apartmani

Kada je u pitanju Sozopol hoteli i apartmani kojima ovaj grad raspolaže su opremljeni izuzetno modernim sadržajem i potpuno su prilagođeni potrebama turista. U okviru smeštajnih kapaciteta možete uživati u bazenima, spa centrima, saunama i dodatnim sadržajem koji hoteli podrazumevaju, dok apartmanski kompleksi više odgovaraju onima kojima je maksimalna privatnost na prvom mestu. Moderan namštaj, lep pogled sa gotovo svakog prozora i gostoljubivost domaćina su izuzetno bitni faktori koji utiču na popularnost Sozopola, u šta ćete se i sami uveriti kada posetite ovo bugarsko letovalište.

Sozopol letovanje i razgledanje znamenitosti

Da letovanje ne podrazumeva samo izležavanje na plažama potvrđuje upravo ovaj grad, koji nudi mogućnost razgledanja brojnih znamenitosti. Neke od najpopularnijih su starogradsko jezgro Sozopola, zamak Ravadinovo, Arheološki muzej Sozopola, crkva Sv. Đorđa i mnoge druge. Kada poželite da istražujete, možete posetiti i obližnja ostrva, kao što su ostrvo Sv. Ivana, Zmijsko ostrvo i ostrvo Sv. Petra.

Sozopol ima dve plaže: centralnu plažu i plažu Harmani. U neposrednoj blizini grada su i plaže Zlatna ribica i Kavaci. Sve plaže su lepo uređene i opremljene sadržajem za vodene sportove i sunčanje, a kada vam zabava na pesku dosadi, možete da se smestite u neki od plažnih barova ili obližnjih restorana koji nude fenomenalne bugarske specijelitete, ali i jela internacionalne kuhinje.

Pretraga

Destinacija

  • Sozopol

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.