Putovanje u Sofiju

Hoteli u Sofiji – Putovanje u Sofiju: Sofija je glavni i najveći grad Bugarske, a ujedno i njen politički, ekonomski, kulturni i obrazovni centar. Ovaj grad ne spada u red velikih evropskih metropola, ali ima lepršav i veseo duh koji privlači posetioce, a uz to i niz znamenitosti koje zaista vredi obići. Jedan od glavnih aduta bugarske prestonice je njena istorija, o kojoj ćete sigurno saznati mnogo ukoliko krenete na putovanje u Sofiju.

Kada je u pitanju Sofija aranžmani za ovo putovanje su zaista brojni, a raspoložive ponude za putovanje u ovaj grad možete pronaći na našem sajtu. Grad Sofija aranžmani sa bogatim sadržajem i bugarsko gostoprimstvo će vas sigurno oduševiti, a sve što treba da uradite je da spakujete svoje kofere i krenete u obilazak jednog od najleših gradova jugoistočne Evrope.

Znamenitosti u Sofiji

Putovanje u Sofiju se obično planira kako bi se obišle sve njene znamenitosti i probali lokalni specijaliteti koji su nadaleko poznati. Znamenitosti u Sofiji koje bi trebalo da obiđete uključuju katedralu Aleksandra Nevskog, džamiju Banya Bashi, crkvu Bojana, Nacionalnu biblioteku Ćirilo i Metodije, bivšu carsku palatu, Nacionalno pozorište Ivan Vazov i mnoge druge.

Najlepši bugarski muzeji, galerije i pozorišta su smešteni upravo u Sofiji, pa ne propustite da obiđete kulturna blaga ove zemlje skoncentrisana u njenoj prestonici. Ono što Sofiju čini još atraktivnijom je činjenica da je reč o jednom od najstarijih gradova na Balkanu, koji ujedno predstavlja raskrsnicu koja povezuje Jadran i srednju Evropu sa Crnim i Egejskim morem. U tom smislu, Sofija uživa izuzetno povoljan geografski položaj.

Smeštaj u Sofiji hoteli i apartmani

Smeštaj u Sofiji odgovara na sve potrebe i preferencije njenih posetilaca. Kada je u pitanju Sofija hoteli su najbrojniji, mada se uvek možete odlučiti i za neki od brojnih apartmana koje grad nudi. Odlična vest su i niske cene po kojima se plaća smeštaj u Sofiji, pa je ovo razlog više da ne oklevate pri donošenju odluke o putovanju u ovaj grad. Svi smeštajni kapaciteti su vrlo udobni, a hoteli u Sofiji su moderno opremljeni i sadržajni pa će vaš boravak u njima biti vrlo opuštajući, što važi i za apartmane.

Pretraga

Destinacija

  • Sofija

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.