Sv. Konstantin i Elena letovanje

Sv. Konstantin i Elena letovanje – aranžmani: Sveti Konstantin i Elena je veoma prestižno odmaralište u Bugarskoj. Osnovano je 1908. godine, te je ovo letovalište najstarije letovalište na bugarskoj obali Crnog mora. Kako je nekada bio centar balneoterapije, lečenja lekovitim blatom, mineralnim vodama i lekovitim gasovima, ovo odmaralište je popularno tokom cele godine, a posebno leti.

Uz druge bugarske turističke destinacije, letovanje u Sv. Konstanin i Elena odmaralištu se ubraja u prvih pet najelitnijih letovališta u Bugarskoj. Ukoliko želite da se odmorite i opustite, Sveti Konstantin i Elena je pravo mesto za vas. Na našem sajtu možete pronaći brojne ponude za sjajne aranžmane za odmaralište Sv. Konstantin i Elena.

Sv. Konstanin i Elena smeštaj

Aranžmani za Sv. Konstantin i Elena odmaralište obuhvataju i smeštaj i prevoz do odredišta. Ukoliko ste više za putovanje koje podrazumeva sopstveni prevoz, i ta opcija vam je dostupna i na raspolaganju. Ovo mesto krasi veliki izbor hotela različitog kvaliteta, ali je hotelska usluga na visokom nivou u svakom hotelu zagarantovana.

Kada je u pitanju Sv. Konstantin i Elena apartmani su tip smeštaja za koji se odlučuju oni koji su više za privatan smeštaj. Kako su apartmani veoma dobro opremljeni, nema potrebe da nosite od kuće bilo šta što smatrate da će vam biti potrebno za spremanje hrane na primer.

Sv. Konstantin i Elena last minute ponude

Last minute Sv. Konstantin i Elena ponude odlična su mogućnost za sve one koji žele da po pristupačnijim cenama odu na letovanje, te je ovo letovalište veoma traženo. Takođe, Sv. Konstantin i Elena first minute ponude mogu biti i te kako povoljna opcija, pa možete rezervisati sebi putovanje dosta pre letnje sezone.

Sv. Konstantin i Elena znamenitosti – šta videti u Sv. Konstantin i Elena?

Sveti Konstantin i Elena se nalazi na samo 8 kilometara udaljenosti od Varne i 7 kilometara od popularnog letovališta Zlatni pljasci. Ono što okružuje Sv. Konstantin i Elena odmaralište je velika površina šume koja se prostire sve do plaže. Celo mesto odište zdravljem i lepotom.

Najveća atrakcija letovališta Sveti Konstantin i Elena predstavlja izvor mineralne vode koji se uliva direktno u more. Ovo odmaralište je dobilo naziv po manastiru Sv. Konstantin i Elena koji predstavlja srce ovog malog grada. Sv. Konstantin i Elena je idealno mesto za odmor i beg iz gradskih gužvi u prirodu gde nema isuviše atrakcija, te je idealno mesto za porodično letovanje.

Pretraga

Destinacija

  • Sv. Konstantin i Elena

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.