Borovec zimovanje

Borovec hoteli – Borovec zimovanje: Ski centar Borovec je smešten na padinama Rilskih planina u Bugarskoj. Zbog bujnih četinarskih šuma vazduh je izuzetno bogat kiseonikom, pa boravak u Borovecu uvek uključuje i duge šetnje i uživanje u čistom vazduhu. Ovaj ski centar je idealan za ljubitelje aktivnog odmora i bavljenje sportom, a ski staze i kompletan sadržaj prilagođen turistima garantuje dobar provod i kvalitetno zimovanje na Borovecu.

Kada je u pitanju Borovec zimovanje možete organizovati preko aranžmana koji su dostupni na našem sajtu. Borovec je idealna destinacija za posetu tokom zimskih meseci, pa ne oklevajte da najhladnije dane provedete na ovoj popularnoj bugarskoj destinaciji.

Borovec hoteli i apartmani

Destinacija Borovec hoteli koje nudi i brojni apartmani garantuju ugodan i sadržajan boravak u ovim smeštajnim kapacitetima, budući da su opremljeni najmodernijim sadržajem koji zadovoljava sve preferencije njihovih posetilaca.

Najveći deo hotela i apartmana je skoncentrisan nedaleko od ski staza, pa će vam najvažnija dešavanja na Borovecu biti na dohvat ruke. Bez obzira na to, preporučuju se duge šetnje brojim planinskim stazama, prvenstveno zbog čistog vazduha, ali i bujnih šuma i lepe prirode koja dolazi do izražaja čak i zimi. Ukoliko se zaputite u Borovec hoteli u kojima možete odsesti su hotel Rila, Ice Angels, hotel Samokov, hotel Flora, i mnogi drugi.

Borovec skijanje

Oni koji odu u Borovec skijanje navode kao glavni povod za putovanje, s obzirom na to da ski centri poseduju oko 58 km obeleženih staza, odlično uređenih i pogodnih za skijaše različitih nivoa vladanja skijama. Noćno skijanje je takođe opcija na nekoliko staza, a odlična opremljenost žičarama i ski liftovima je dodatni adut ovog skijališta. Staze različite težine su pogodne za sve uzraste i nivoe skijanja, pa ukoliko dođete sa čitavom porodicom, verujemo da će svaki član pronaći pravu stazu za sebe.

Pretraga

Destinacija

  • Borovec

Tip putovanja

Vrsta smeštaja

Zakup

Dodaci

oznake

Nema rezultata pretrage sa izabranim parametrima. Promenite parametre i pokušajte ponovo.